EP za plivače: Gargović oborio državni juniorski rekord

EP za plivače: Gargović oborio državni juniorski rekord

905
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

GargovicFraneta070716Na juniorskom Evropskom prvenstvu za plivače koje se održava u Mađarskoj, drugog takmičarskog dana reprezentativac Ado Gargović postavio je novi juniorski rekord Crne Gore, u disciplini 100 metara kraul. On je isplivao predviđenu dužinu za 54,56 sekundi.

 

U istoj disciplini nastupio je Nikola Šuka, koji je 100m preplivao za 57,55 (prijavljeno vrijeme 57,87). Odlično vrijeme otplivala je i Anđela Antunović u disciplini 400 kraul za 4:47,39 (prijavljeno vrijeme 4;48,6).

Picerija i restoran

 

– Nastavljamo sa odličnim rezultatima. Ado je skoro za sekundu oborio državni rekord, dok za Nikolu ostaje mali žal jer zbog greške pri ulasku u okret nije otplivao novi državni rekord. Anđela je konstantna u toku cijele sezone i ovo je njen drugi najbolji rezultat. Odlična atmosfera je u ekipi, jedni druge bodre, i to je doprinijelo da otplivaju svoja najbolja vremena”, kazala je trener ekipe Danijela Franeta.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code