EPCG: AKCIJA “PODIJELIMO TERET” DALA ODLIČNE REZULTATE

EPCG: AKCIJA “PODIJELIMO TERET” DALA ODLIČNE REZULTATE

213
0
Podijeli

Akcija „Podijelimo teret”, koju je Elektroprivreda Crne Gore pokrenula treći put zbog velikog interesovanja potrošača, daje odlične rezultate.

Akcija je počela 1. septembra, od kada je čak 11.216 potrošača iz kategorije domaćinstva, potpisalo protokole za otplatu duga po izuzetno povoljnim uslovima – saopštavaju iz EPCG.
„Podijelimo teret” domaćinstvima koja imaju dug za utrošenu električnu energiju omogućava otplatu u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura tokom 25 mjeseci, bez obračuna zatezne kamate i uz izuzimanje od prinudnih metoda naplate, dok potrošač poštuje Protokol.
Tokom septembra akciji se priključilo 6.678 domaćinstava, od kojih je 1.916 potrošača produžilo protokole iz prvog dijela akcije (septembar 2013.). Od početkta oktobra akciji se priključilo ukupno 4.538 domaćinstava, dok je protokole, potpisane u oktobru 2013. godine, obnovilo 916 potrošača.
Najviše protokola je tokom septembra potpisano u Podgorici (2.486 potrošača), Nikšiću (1.176 potrošača) i Bijelom Polju (552 potrošača).
Akcija traje do 31. oktobra, a mogu se priključiti potrošači koji imaju dug za utrošenu električnu energiju,bez obzira na iznos, pod uslovom da plate fakture za jun, jul i avgust, a fakturu za septembar izmire do kraja oktobra.
Akciji se do kraja oktobra mogu priključiti i domaćinstva kojima ističe protokol, potpisan u oktobru 2013. godine, u okviru prvog dijela kampanje Podijelimo teret, i na taj način nastaviti otplatu preostalog dijela duga po istim uslovima.Preko četiri hiljade potrošača imaju aktivne protokole koji ističu krajem oktobra, a putem kojih nisu uspjeli da otplate dug u potpunosti.
Ukoliko je potrošač tokom juna, jula, avgusta i septembra imao uplata, neophodno je da prilikom sklapanja protokola uplati razliku između fakturisanog i plaćenog iznosa za jun, jul i avgust. Broj rata protokola se određuje tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura (npr. dug od 320 eura kupac će otplaćivati u 16 fiksnih mjesečnih rata od 20 eura). Ukoliko dug iznosi preko 500 eura, potpisuje se protokol na 25 mjesečnih rata od 20 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code