EPCG Novljaninu uručila ključeve Forda

EPCG Novljaninu uručila ključeve Forda

7948
7
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

epcg-nagradna-igra-auto-41116U posljednjem kolu nagradne igre Elektroprivrede Crne Gore NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 2, Ford Focus je dobio Mihailo Zipančić iz Herceg Novog, a u prodajnom salonu Forda, danas su mu uručeni ključevi.

Mihailo Zipančić je prilikom preuzimanja ključeva rekao da su mu na rođendan javili da je dobio automobil.

Picerija i restoran

– Bilo je to za mene veliko iznenađenje. Najveći “krivci” su moja majka i žena, jer one vode računa da obaveze prema EPCG plaćamo na vrijeme. Imao sam puno sreće, ovo je jako neobičan detalj u životu. Pohvalio bih EPCG i zaposlene sa kojima sam komunicirao, a i svaka čast što su odlučili da organizuju nagradnu igru. Nijesam uopšte sumnjao u regularnost igre, znam da mnogi misle da je automobil već nekome namijenjen, ali nijesu u pravu, ja sam se uvjerio da je EPCG zaista organizovala poštenu nagradnu igru – rekao je Zipančić.

Prilikom uručenja ključeva, direktor FC Snabdijevanje Vladimir Bojičić naglasio je da su ovom nagradnom igrom željeli dodatno da nagrade sve potrošače koji redovno izmiruju svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije, pored popusta od 5 ili 10 odsto koje dobijaju po ovom osnovu.

epcg-nagradna-igra-auto-41116-2– Na kraju oktobra u našoj bazi bilo je oko 176.000 potrošača koji redovno izmiruju svoje obaveze, što znači da je više od polovine domaćinstava u Crnoj Gori prepoznalo koristi od redovnog izmirenja svojih obaveza, i na tome im zahvaljujemo. Bilježimo i trend smanjenja dugovanja, čemu svakako doprinosi i akcija PODIJELIMO TERET 4 kojoj se od 1. avgusta do 31. oktobra priključilo skoro 11.000 domaćinstava – rekao je Bojičić.

On je najavio je početak nove nagradne igre, NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 3, koja je namijenjena samo potrošačima, domaćinstvima, koji su članovi ZLATNOG TIMA. Nagradna igra počinje 7. novembra i  trajaće do 22. decembra 2016. godine, kada će biti organizovano izvlačenje dobitnika bogatog nagradnog fonda. Glavna nagrada je automobil FORD MONDEO, a tu su još i vaučeri za putovanja za dvije osobe, s tim što ovoga puta destinacija nije unaprijed definisana već je dobitnici biraju po svojoj želji, tako da poklanjamo po jedan vaučer od 1100, 900  i 500 eura. Takođe, biće dodijeljena dva modela popularnog mobilnog telefona SAMSUNG GALAXY S7 i pet vaučera od po 200 eura za trgovinu u VOLI marketima.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi kupci iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima na dan 30. novembar 2016. godine, što znači sva domaćinstva koja su od decembra 2015. u kontinuitetu, redovno, svakog mjeseca, zaključno sa oktobarskim računom, izmirivali svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije.

7 Komentari

Ostavite komentar

*

code