EPCG: “Podijelimo teret 6” od septembra

EPCG: “Podijelimo teret 6” od septembra

0
Podijeli

Elektroprivreda Crne Gore od septembra pokreće šestu akciju pod nazivom “Podijelimo teret”, za sva domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na visinu duga, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći ugovori sklopljeni u akciji “Podijelimo teret” 4 prije dvije godine, saopšteno je iz ove kompanije.

Sva zainteresovana domaćinstva akciji se mogu priključiti tokom septembra, oktobra i novembra. Uslov za potpisivanje Sporazuma o izmirenju duga je da su plaćena tri posljednja računa.

Picerija i restoran

Prilikom potpisivanja Sporazuma, nema nikakvog učešća, a postojeći dug domaćinstva mogu otplaćivati na sljedeći način:

• Ukoliko je dug manji od 440 eura, iznos duga dijeli se sa 20 eura i na taj način dobija broj rata

• Ukoliko je dug već od 440 eura, dug se otplaćuje u 22 mjesečne rate u fiksnom iznosu od 20 eura

Od trenutka potpisivanja Sporazuma, prestaje dalji obračun zatezne kamate. Da bi Sporazum ostao na snazi, svakog mjeseca domaćinstva moraju redovno plaćati i tekući račun.

Akciji se mogu priključiti i domaćinstva koja su isključena sa distributivne mreže, kao i domaćinstva koja žele da reprogramiraju već potpisane klasične protokole.

Iz Elektroprivrene napominju da će uz ovaj Sporazum, domaćinstva imati obavezu da potpišu i Ugovor o snabdijevanju, ukoliko to već nisu uradili, kao i da će se primjenjivati posebne procedure za domaćinstva koja nisu prevela brojila na svoje ime, u smislu obaveze posjedovanja ovlašćenja ili preuzimanja obaveze da će se u narednom periodu biti pokrenuta procedura promjene imena kupca.

O detaljima pristupanja akciji svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima službi lokalnih snabdijevanja, na web portalu www.epcg.com, kao i na Facebook stranici EPCG.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code