Euro kup: Jadran Carine putuje u Napulj

Euro kup: Jadran Carine putuje u Napulj

625
2
Podijeli

Ekipa Jadrana Carine putuje sjutra za Napulj na megdan Posilipu u četvrtini finala Euro kupa. Na prvi susret Jadran odlazi u punom sastavu.  Trener, Vladimir Gojković optimističan je, iako je riječ o velikoj vaterpolo ekipi, koja je dugo u samom vrhu evropskog i svjetskog vaterpola.

images_slike_sport_vladimir_gojkovic_trener– Mi svi iskreno mislimo da imamo šanse. Idemo da odradimo taj prvi meč što bolje i da probamo da napravimo neki aktivan rezultat pred revanš. Pripremali smo se, imali smo dvije utakmice prošle sedmice, jednu odrigrali dobro, jednu loše… tako da sad treba opet da se vratimo na pravi kolosjek. Znamo da će biti izuzetno teško, ali mislim imamo kvalitet da igramo sa njima – kazao je Gojković za Radio Jadran.

Picerija i restoran

On je kazao da je poraz od Partizana malo uzdrmao ekipu, jer je uvjek lakše ići na sljedeći susret pun samopouzdanja, ali da su izvukli pouke iz tog meča i da će uz koncentraciju pokušati da odigraju kao protiv Mladosti. Na kvalitet igre umnogome utiče i zgusnit raspored utakmica.

– Dosta je to mlada ekipa, koja nije baš spremna da iznese izazove. Radimo detaljno pripreme za svaku utakmicu, za šta nekad nema vremena, ali dobro, šta je tu je – kazao je Gojković.

Utakmica je na programu u srijedu u 20:30 na plivalištu Piscina Scandone u Napulju.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code