Evo, kako su dočekali prvake u OŠ „Ilija Kišić“

Evo, kako su dočekali prvake u OŠ „Ilija Kišić“

8
Podijeli

Učenici i nastavnici JU OŠ“Ilija Kišić“ u Zelenici jutros su spremno započeli školsku 2018/2019. godinu, javlja novinarska sekcija ove Osnovne škole.

Uz zvuke nacionalne himne “Oj, svijetla majska zoro“ postrojeni su učenici prve smjene, njihovi roditelji i svi zaposleni. U svečanom ambijentu đacima se obratio direktor škole, Đorđije Radović.

Picerija i restoran

On je učenicima poželio dobar i kvalitetan početak školske godine, kako bi ostvarili što bolji uspjeh na kraju, uz molbu da uređene školske prostore čuvaju tokom čitave školske godine.

Svečani prijem u uređenom školskom holu, uz recitacije učenika četvrtog i šestog razreda, đaci prvaci i njihovi roditelji pozdravili su burnim aplauzom.

Djeci, roditeljima i zaposlenima, u ime Opštine Herceg Novi obratili su se, menadžer Opštine, Dragan Šimrak i odbornik u Skupštini opštine Herceg Novi, Boris Seferović.

Opština je, inače, ove godine poklonila besplatne udžbenike za učenike prvog, drugog i trećeg razreda, podsjećaju iz novinarske sekcije.

8 Komentari

 1. Jao a tek kad vidim ovog vjecitog direktora zlo mi je…Ne znam samo sta da cuvaju djeca …ogradu ,dvoriste ,kapiju ,svlacionice..da ne nabrajam vise

  17
  9
  • Poštovani , taj večiti direktor, nastavnik i čovjek je mnoge izveo na pravi put i ima čemu da se ponosi, kao što se njegovi bivši đaci ponose sa njim. Žao mi je što niste imali priliku da ga upoznate ili ste pak toliko ograničeni i tupi ,jer oni koje je on vodio kroz školske dane imaju prvenstvo osnovu kulture i poštovanje. Elem, koliko svi mogu da primete on je školu i đake kao i prosvetne radnike učinio mnogo i hvala mu na tome. A Vi milogorac nastavite kuditi bolje od sebe za drugo ni ne znate

   11
   12
   • Nisam ja ni tupa a ni glupa …Bas zato sto sam imala tu nesreću da ga upoznam ovo pisem.Ruzno iskustvo koje moje dijete nosi vezano za direktora i Jos par nastavnika ove skole nista ne moze da poništi…O kojim to uspesima govorite koje je postigla skola za vrijeme vjecitog mandata …Ja ih se nesto ne sjecam.U cemu su se to istakla ova djeca ,gdje su te nagrade…I ne ,ne kudim ja djecu samo tamo niko nema da ih povede pravim putem…Ajde sjetih se ucitelja …nekog da ne imenujem…Svaki drugi-treci dan dva tri eura za vjezbanke, za poplavljene za izgorene??Kaze direktor morate shvatiti ..Kolega ima djecu a mala plata…Evo shvatam…Da u ovoj državi sve smrdi i od glave i od repa i dok god partijska pripadnost bude preporuka za rad sa djecom necu biti tužna sto je moje dijete diglo sidro i otislo na drugi kontinent

    4
    4
    • OČIGLEDNO DA NISTE INFORMISANI O BROJNIM NAGRADAMA UČENIKA NAŠE ŠKOLE GĐO.MILOFORAC.NAŠA ŠKOLA JE PONOSNA NA SVAKOG PROSVETNOG RADNIKA I NA DIREKTORA ZAJEDNO SA SVIM LJUDIMA KOJI RADE U ŠKOLI(DEFEKTOLOZI,HIGIJENIČARKE,DOMAR ITD.),ZBOG TAKVIH KAO VI MI NEĆEMO DA STOJIMO U MJESTU NEGO IDEMO NAPRIJED.I DA VAS UPITAM ŠTA STE VI URADILI ZA NAŠU ŠKOLU?IMALI SMO DOSTA AKCIJA NA KOJIMA SU SE ODAZIVALI ISTI LJUDI(OD SADNJE CBIJEĆA DO SKUPLJANJA NOVCA ZA VIDEO NADZOR),A NARAVNO,IMALI STE PRAVO IZBORA GDJE ĆE SE VAŠE DIJETE ŠKOLOVATI PA ZAŠTO ONDA IZABRASTE NAŠU ŠKOLU?

Ostavite komentar

*

code