EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVOJ KREDITIRAĆE IZGRADNJU TERMINALA I RULNE STAZE...

EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVOJ KREDITIRAĆE IZGRADNJU TERMINALA I RULNE STAZE NA AERODROMU TIVAT

217
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U naredne tri sedmice biće izabran konsultant za idejno rješenje izgradnje novog terminala na aerodromu Tivat, rulne staze, manevarskih površina i stajanke za avione.

Ugovor sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj o kreditiranju ovog projekta biće potpisan u drugoj polovini 2015. godine, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Picerija i restoran

Naime, kako su kazali iz Aerodroma, nastavljaju se intenzivni pregovori Aerodroma Crne Gore i Evropske banke za obnovu i razvoj o kreditiranju projekta izgradnje novog terminala na aerodromu Tivat, rulne staze, manevarskih površina i stajanke za avione.
“Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Milovan Đuričković sastao se sa predstavnicima EBRD-ja šefom kancelarije u Crnoj Gori Đuliom Morenom bankarskim ekspertom za saobraćaj, Donaldom Mišaksijem kao i direktoricom za saobraćaj EBRD-ija Sju Baret”, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.
Đuričković je tokom sastanka istakao da je novi aerodrom u Tivtu od velikog značaja za Crnu Goru i razvoj turizma jer će se tako na adekvatan način pratiti i izgradnja velikih turističkih projekata na crnogorskom primorju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code