EXPO TROPHY ZA NAJBOLJI NASTUP NA SAJMU U BUDVI MESO-PROMETU IZ BIJELOG...

EXPO TROPHY ZA NAJBOLJI NASTUP NA SAJMU U BUDVI MESO-PROMETU IZ BIJELOG POLJA

138
0
Podijeli

Kompanija Meso-promet iz Bijelog Polja dobitnik je prve nagrade – EXPO TROPHY 2014. i Zlatne plakete na ovogodišnjem Sajmu hrane, turizma i ekologije koji je održan u Budvi.

Specijalno EXPO TROPHY priznanje pripalo je Mađarskoj – zemlji partneru Sajma. Kako je ocjenjeno, njena ovogodišnja prezentacija je i poučan primjer i obrazac uspješnog nacionalnog brendiranja.
Dobitnici EXPO TROPHY-ja su i Agencija za promociju investicija Kosova IPAK, Montefish iz Tivta, Montenegro Airlines, Privredna komora Beograda, Coffeeland LTD iz Soluna i 13. jula Plantaže.
Žiri je ocjenjivao: način prezentacije na štandu, arhitektonsko i dizajnersko rješenje štanda, kvalitet i obim propagandnog materijala, prateće komunikacijske aktivnosti, manifestacije koje učesnik organizuje i obučenost i ponašanje osoblja na štandu.
Iz Jadranskog sajma je saopšteno da je žiri ocjenjivao kvalitet i efektivnost aktivnosti izlagača radi promocije proizvoda ili usluga koje nudi. Predsjednik žirija bio je Momčilo Stojanović, a članovi Ranko Pavićević i Savo Pavlović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code