Feministička škola 2016: Još dva predavanja

Feministička škola 2016: Još dva predavanja

487
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_urban_novaCentar za žensko i mirovno obrazovanje ANIMA Kotor u saradnji sa NVO Urban Nova iz Herceg Novog, nastavlja  seriju predavanja iz feminizma,  u sklopu  projekta “Feministička škola 2016.”  koju podržava holandska ambasada iz Beograda. Teme predavanja druge radionice ovog puta biće “Žena kao subject feminizma” i “Politike pripadanja (nacija, vjera) i politička patricipacija”, najavili su organizatori.

Cilj  predavanja je da upozna učesnice  sa osnovnim znanjima iz feminističke teorije i prakse, značajem rodnih politika za demokratizaciju društva, osnaži i ojača ženske organizacije za aktivno građanstvo i ženski aktivizam. Predavačice su aktivistkinje ANIME – Paula Petričević i Ervina Dabižinović.

Picerija i restoran

Kao lokalni organizatori NVO Urban Nova će organizovati  predavanje u Herceg Novom, sjutra  u 17h u Domu omladine, Marka Cara 8. Iz Urban Nove pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code