Feministička škola i u Herceg Novom

Feministička škola i u Herceg Novom

1410
2
Podijeli

herceg-novi-85ANIMA – Centar  za žensko i mirovno obrazovanje Kotor u saradnji sa Urban Novom iz Herceg Novog, Bona Fide Pljevlja, Centrom za ženska prava Podgorica, i saradnicima ANIME u Nikšiću  počeli su seriju predavanja iz feminizma,  u sklopu  projekta “Feministička škola 2016.”  koju podržava Holandska ambasada iz Beograda.

Škola  je počela sa radom predavanjima 30. septembra  u Pljevljima, a  biće nastavljena u sva četiri grada, u periodu oktobar- novembar, 2016. godine.

Picerija i restoran

Cilj  predavanja je da upozna učesnice  sa osnovnim znanjima iz feminističke teorije i prakse, značajem rodnih politika za demokratizaciju društva, osnaži i ojača ženske organizacije za aktivno građanstvo i ženski aktivizam. Predavačice su aktivistkinje ANIME.

Kao lokalni organizatori NVO Urban Nova će organizovati prvo predavanje u Herceg Novom u ponedeljak, 17.oktobra 2016. godine sa početkom u 17h u Domu omladine, Marka Cara 8.

2 Komentari

  1. …ma, što mi reče,kao da ne znamo da je priroda sve posložila i uredila najbolje što se može,mada koga je volja neka joj se suprostavlja umjesto da živi.
    0    0

Ostavite komentar

*

code