FEŠTA NA NOVSKIM SKALAMA

FEŠTA NA NOVSKIM SKALAMA

174
0
Podijeli

Ovog septembra Novljane i njihove goste očekuje „Fešta na skalama”, još jedna u nizu manifestacija koja će obilježiti kulturno-zabavnu ponudu ljeta.

Fešta se sprema 12. i 13. septembra na stepeništu 28. oktobra.
U dvodnevnom programu, ova manifestacija obuhvatiće nekoliko segmenata, kao što su: degustacija smokava, proizvoda od smokava i domaćeg sira, izložbu rukotvorina, umjetnost na otvorenom, zabavno muzički program ali i kreativne radionice.
Programi će tokom 12. septembra biti organizovani u dva termina – jutarnjem od 9-12 h, i u večernjem od 19-24 h. Narednog dana od 10-13 h planirane su kreativne radionice.
“Organizovanjem manifestacije želimo povezati gastronomiju sa kreativnošću, umjeće i radinost sa kulturnim sadržajima, turiste i lokalno stanovništvo sa domaćim proizvodom. Na ovaj način želimo da pomognemo svim zainteresovanim za kreativno izražavanje kroz kulinarstvo i gastronomiju, da svoje umijeće maksimalno upotrebe u afirmaciji lokalnog pred turističkom ali i domaćom publikom”, poručuju iz Turističke organizacije Herceg Novog koja je organizator.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code