Filip Vujanović: Ne razumijem što se bojkotuje u Herceg Novom, vlast i...

Filip Vujanović: Ne razumijem što se bojkotuje u Herceg Novom, vlast i opozicija treba da su u harmoniji za dobro grada

3887
7
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

filip-vujanovic-281016Obraćajući se novinarima nakon svečane sjednice SO Herceg Novi, povodom Dana opštine, predsjednik države Filip Vujanović kazao je da ga veoma raduje što se povećava kvalitet hotelske infrastrukture, jer se u Herceg Novom vidi šta je sve urađeno i u šta se sve investiralo. Nedostatak kvalitetnih hotela sve više se prevazilazi, sa šansom da zaista Novi ima sjajnu ponudu koja je primjerena njegovim prirodnim ljepotama i turističkoj atraktivnosti, kazao je Vujanović:

“Ubijeđen sam da ovi veliki projekti, posebno na Luštici i Porto Novi idu odlično i da ćemo biti u prilici da kroz projekt u Kumboru dobijemo jedan sadržaj koji će zaista biti elitni i koji će po svom kvalitetu značiti jedan novi magnet u privlačenju turista na ove prostore koji će produžavati turističku sezonu. Čuli smo i lijepe planove za planinski turizam, tako da Novi ima sjajnu perspektivu. Čestitam praznik svima i želim da se ostvari sve ono što su najbolje želje svih”, poručio je Vujanović.

Picerija i restoran

Komentarišući izostajanje opozicionih stranaka na svečanoj sjednici, Vujanović je kazao da je od novinara saznao da opozicija nije prisustvovala:

“Ne znam šta je konkretna zamjerka opozicije,ali moram reći da je sve više moda da se parlament u danima proslave Dana opštine bojkotuje, od ovih ili onih. Mislim da to nije dobro, jer to je dan koji je svečanost svih građana. Prisustvo na toj svečanoj sjednici je poštovanje ne samo prema vlasti i lokalnoj administraciji koja je aktuelna, nego i prema svim građanima kojima je Dan opštine. Bojkotuju praktično svi, tako da to postaje način da se pokaže neko nezadovoljstvo za koje ne znam ima li dovoljno osnova svuda. Lokalne administracije treba da se bave lokalnim pitanjima i da posvete svoju aktivnost tome da grad napreduje”, kazao je on.

Bojkot postaje moda i na državnom nivou, dodao je Vujanović, sumnjajući u to da takav način političke borbe ima smisla i da je dobar instrument:

“Građani ne glasaju za odbornike i poslanike da bi pokazivali bojkot, nego da bi svojim konstruktivnim djelovanjem pomogli ono što je bio program onih koji su pobijedili. Ne razumijem što se bojkotuje u Herceg Novom i što se moglo više uraditi. Možda i jeste moglo, ali ja to ne znam, ali ne mislim da je bojkot način da se na to upozori”, poručio je predsjednik.

On je mišljenja da se u gradu uradilo mnogo i da su ambicije realne, te da je sve ne u nivou maksimalnog, nego mogućeg. Poželio je opoziciji i vlasti da ostvare harmoniju u djelovanju unutar Skupštine, za dobro svih građana, jer lokalna administracija čini maksimum da se poboljša život građana, zaključio je predsjednik Vujanović.

7 Komentari

 1. Zašto je iz IZBORA BIO samo jedan odbornik. Ni danas nije biloo kvoruma od 35 samo 14. Dje je bio DRK zar on ne slavi 28. oktobar, on koji je slao kamione pomoću u Konavle i Cavtat 91. Sve lijepo ispričao na TV, više ne pominje.
  0  0
 2. Pitanje svih pitanja je:
  Da li Filip ima svoje misljenje?
  Ogovor je frapantan:
  Zamislite ima ga
  ————————————————————
  Pronasao ga je negdje duboko zatrpanog u mudrim drzavnickim mislima.
  I njega je samog to iznenadilo.
  A vala trebao bi dobit orden, bas onaj sto je kralj NIkola znao davati a zvao ga je ORDEN NIZASTA.
  0  0

Ostavite komentar

*

code