FILIP VUJANOVIĆ: PODRŠKA HERCEG NOVOM EVROPSKOJ PRIJESTONICI KULTURE

FILIP VUJANOVIĆ: PODRŠKA HERCEG NOVOM EVROPSKOJ PRIJESTONICI KULTURE

234
0
Podijeli

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović čestitao je Praznik Herceg Novog predsjednici opštine i građanima. Nakon svečane sjednice Skupštine kazao je novinarima da je čuo realan optimizam kada je riječ o investicijama i ponudi Herceg Novog:

– Želim da se postojeće investicije realizuju dinamikom koja je planirana. Herceg Novi nesumnjivo dobija nove vrijednosti i kvalitet, bolji ekonomski ambijent i bolji standard njegovih građana. Resursi sa kojima Herceg Novi raspolaže daju šansu za nove investicije, koje predstavljaju važnu dimenziju razvoja Herceg Novog – istakao je Vujanović.
On šansu vidi i u razvoju preduzetništva i želi lokalnoj administarciji i građanima svaki uspjeh, dobru komunikaciju sa Vladom, međunarodnim organizacijama.
Vujanović je dao punu podršku kandidaturi Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kultrure 2021. godine:
– Nadam se da će Herceg Novi dobiti ono što je zavrijedio. Milsim da treba da bude prijestonica kulture, jer tradicija i vrijednosti Herceg Novog to zaslužuju. Uvjeren sam da unutar Crne Gore postoji puna podrška, uvjeren sam da i region daje tu podršku. Realna je šansa da Herceg Novi dobije status prijestonice kulture Evrope 2021. godine – naglasio je Vujanović nadajući se da će Herceg Novi kroz tu promociju pokazati punu vrijednost. Vujanović misli i da svi u Crnoj Gori treba da podrže tu ideju, kao i da region ima za to razumjevanje, jer to je realna ambicija zasnovana ne samo na emociji i želji nego i na vrijednostima koje Herceg Novi nudi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code