FK Igalo 1929 u Beranama želi da prekine niz remija

FK Igalo 1929 u Beranama želi da prekine niz remija

0
Podijeli

Fudbaleri Igala gostuju danas ekipi Berana u okviru 10. kola Telekom 2. crnogorske fudbalske lige. Nakon tri vezana remija izabranici Dušana Jevrića imaju imperativ pobjede.

Iako su na papiru favoriti za osvajanje bodova, u redovima Igaljana svjesni su da ih u Beranama očekuje izuzetno teško gostovanje, istakao je talentovani golman David Bjelica.

Picerija i restoran

– Znamo da ekipu Berana nisu pratili rezultati u prethodnim utakmicama i da imaju neke oscilacije koje su varijabilne u njihovom klubu, ali isto tako znamo da oni posjeduju kvalitet bez obzira na to što ih u rezultatskom smislu kockice nisu pratile, imamo saznanja da su u par mečeva bili bolji od „ozbiljnijih protivnika” tako da mislim da Berane nije ekipa za potcjenjivanje bez obzira na njihovo trenutno stanje na tabeli – smatra Bjelica.

Bodovi u današnjem meču značili bi puno pred bokeljski derbi, koji je na programu sljedeće nedjelje na Stadionu pod Vrmcem, dodaje on.

Igalo je nakon 9 odigranih kola na 3. poziciji na tabeli sa 15 upisanih bodova, Beranci su na začelju i bez bodova, što je motiv više da momcima iz Igala pokvare planove.

Meč na Gradskom stadionu u Beranama počinje u 15 časova.

Novo rukovodstvo

Dosadašnji član Skupštine kluba Dejan Kulinović izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora. On je na toj poziciji zamjenio Stefana Vukićevića, koji je shodno novom Zakonu o sportu i odredbe da odbornici i političari ne mogu biti na čelnim pozicijama u sportskim klubovima, morao da se povuče sa funkcije jer je odbornik u lokalnom parlamentu.

Na poziciji predsjednika Skupštine biće i dalje advokat Zoran Lazarević. Direktor kluba će i u nastavku biti Aleksandar Kojović, a Zoran Njegovac sekretar kao i do sada.

Skupštinu FK Igalo 1929 čine i Dejan B. Perović, Miroslav Kovačević, Nenad Dajević, Zoran Nikočević, Milan Mračević i Srđan Mandić. U Upravnom odboru su predsjednik Dejan Kulinović, Svetozar Drobnjak, Jovan Simović (igrač), Milan Rikalo i Jovan Vukalović. Izabran je Nadzorni odbor u kojem su Aleksandra Pestorić, Stefan Vukićević i Miloš Konjević.

Usvojen je poslovnik o radu Skupštine kao i novi Statut kluba shodno Zakonu o sportu koji je donesen u julu ove godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code