FK Lokomotiva iz Moskve u Herceg Novom

FK Lokomotiva iz Moskve u Herceg Novom

1752
11
Podijeli

lokomotiva hn 110416 1Jedan od najvećih ruskih klubova FK Lokomotiva iz Moskve na pripremama je u Budvi. U sklopu treninga odigrali su i dvije utakmice u Herceg Novom, na terenu Solila sa FK Igalo i FK Leotar iz Trebinja.

Prije toga predstavnici ovog kluba posjetili su Opštinu Herceg Novi. U kabinetu predsjednice Nataše Aćimović razgovarali su s njom i njenim saradnicima o mogućnostima razvoja sportskog turizma.

Picerija i restoran

Direktor Lokomotive, Aleksandar Katanasov i direktor Fudbalske akademije tog kluba, Alekseje Šigalev ocijenili su da je naša klima pogodna za sportiste i da Herceg Novi ima sve prirodne predispozicije za razvoj ove vrste turizma.

lokomotiva hn 110416 2Interes lokalne uprave je animiranje investitora i pronalazak pravih partnera radi poboljšanja infrastrukturnih kapaciteta neophodnih za kvalitetne pripreme sportista. Nadaju se da će crnogorske opštine i privrednici nastaviti dobru saradnju sa sportskim kolektivima iz Rusije.

Sastanku su prisustvovali i savjetnica predsjednice, Nataša Martić, sekretar za sport i društvene djelatnosti, Vladimir Dželetović, direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada, Nikša Grgurević i predsjednik FK Obilić, Predrag Vujinović, koji je i ranije kontaktirao sa predstavnicima moskovskog prvoligaša.

11 Komentari

 1. Obilić jeste privatni klub rezultati su katastrofalni gubili su neke utakmice i po 18-0 ali oni se tako reklamiraju poklanjanjem dresova trenerski i sl.jer nemaju rezultate, ali najveći problem Obilića je što uništi neradom jedan broj djece,jer kad djeca to shvate i predju u Igalo u debelom su zaostatku i uglavnom bude kasno pa više posle Obilića ni ne igraju i ostaju na ulici.Inače posljednja utakmica Igalo-Obilic je završena 13-0.Gdje je tu rad i fudbal
  0  0
 2. Volio bih objasnjenje za ovaj Obilic…jel to privatni klub ili sta…po ovom sto se vidi na netu ispade da je Obilic familije Lucic iz Sutorine, a i po odlukama koje se donose nista nemoze bez da oni ne odobre. Nemam nista protiv ali toliko se nesto sve vrti oko ovog kluba a rezultata nekih nevidi se sve nekako izvjestaceno. I sada jos poklonjen dres Obilica? Gdje je tu Igalo ili neko nekome placa da se ovo radi…
  0  0
 3. Poklonili im dres obilica? Jel Dzeletovic kao predsjednik Fk Igalo mogao dati jedan dres kluba ili ovaj privstni klub gradu znaci vise? Bravo za kom. Tuljan sve si objasnio!
  0  0
 4. Ovi iz Obilića se svuda trpaju.Oni sve imaju ,samo nemaju nijednu ozbiljnu selekciju da igraju.Igalo se nosi sa Zvezdom i LOKOMOTIVOM a oni od Grblja gube po 10-0,i onda trže da neko dovede dijete kod njih da trenira
  0  0
 5. Interesantno jako. Na prijemu ekipa koja nije u H Novom na pripremama. Na sastanku savjetnica za kulture, a oni sportska ekipa. Igrali sa FK Igalom, a prisutan presajednik FK Obilica. Predsjednica ili ko vec poklanja dres Obilica, a Opstina je upisana jao vlasnik FK Igala u Upravi za sport.
  PS:Cemu direktor agencije za izgradnju, mozda da se slika, jer to voli i da daje saopstenja po 3 puta o istoj stvari koja je pri tome tek na nivou ideje.
  0  0
 6. Kadeti Igala igrali su 2-2 sa LOKOMOTIVOM. Poslije Crvene Zvezde još jedan Evropski velikan gostovao FK IGALU,kadeti Igala još jednom pokazali da mogu da se nose sa vrhunskim ekipama.Ovi su dobili Lovćena i Leotara po 6-0.To je dokaz da se u FK Igalu radi najbolje sa djecom na ovim prostorima, valjda za koju godinu to se osjeti i u seniorima
  0  0
 7. oni u Bd na pripreme i smjesteni tamo a prima ih naša predsednica? kakav je tačno interes ovo za grad? šta ovaj prijem konkretno znači? oni su sa njom pričali o razvoju sportskog turizma? što je dobri ljudi?
  0  0

Ostavite komentar

*

code