Folkloraši priređuju humanitarni koncert “Zaigrajmo za Steva”

Folkloraši priređuju humanitarni koncert “Zaigrajmo za Steva”

1172
0
Podijeli

zaigrajmo za steva plakatU hercegnovskoj Dvorani Park večeras će ponovo biti organizovan humanitarni koncert “Zaigrajmo za Steva”, čiji će prihod biti proslijeđen za liječenje mladog sportiste Obradovića iz Herceg Novog.

Organizator je KUD Ilija Kišić iz Zelenike, a na sceni će im se pridružiti i KUD Igalo i KUD Sloga iz Đenovića, kao i plesni klub Diano.

Picerija i restoran

Sa druge strane, više nego dobre vijesti stižu iz Beča, gdje tim ljekara čini sve da Stevana izliječi od kancera jednjaka i želuca.

Jedan od njegovih najbližih prijatelja, Branko Čihorić potvrđuje da se Stevan osjeća puno bolje te da je raspoloženiji nego ranije:

“Bolje je mnogo, dobro se osjeća, završio je drugu seriju hemo terapije i baš je pozitivan. Vjerovatno će imati još jednu seriju hemoterapija, a raduje i činjenica da su mu nalazi znatno bolji”, kazao je za Radio Jadran, Čihorić.

Cijena ulaznice za večerašnji nastup biće 2 eura.

Za Stevanovo liječenje neophodno je prikupiti 80 hiljada eura, a do  sada je, zahvaljujući brojnim donatorima i humanitarnim akcijama, obezbjeđeno nešto više od 55 hiljada.

Iz teretane Terzo, u kojoj je Stevan radio, poručuju da svi koji kupe ulaznicu za večerašnji koncert ostvaruju pravo od 20% popusta na usluge teretane.

“Dovoljno je da sa sobom ponesete ulaznicu sa humanitarnog koncerta i dobićete 20% popusta na neograničeno korišćenje naših usluga”, poručuju iz Terza.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code