Ford Focus potrošaču iz Podgorice

Ford Focus potrošaču iz Podgorice

863
0
Podijeli

epcg nagrada igra 180516Elektroprivreda Crne Gore je 21. januara pokrenula nagradnu igru NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 2, koja se odvija kroz četri kola, a u svakom kolu nagrada je automobil FORD FOCUS.

U drugom kolu koje je organizovano 17. maja, Ford Focus je dobio potrošač sa pretplatnim brojem 19822108 iz Podgorice.

Picerija i restoran

U bazi za izvlačenje dobitnika drugog kola našlo se 154.012 domaćinstava čije je stanje duga po osnovu utrošene električne energije posljednjeg dana aprila bilo 0 eura, a izvlačenje je pratila komisija koju čine predsjednica iz FC Snabdijevanje Svetlana Crnogorac i članovi Jelena Ćeranić iz IT Direkcije i Eleonora Albijanić iz Direkcije za odnose s javnostima.

Treće kolo nagradne igre počinje sjutra, a treći Ford Focus biće dodijeljen u julu. U ovom kolu nagradne igre učestvuju sva domaćinstva čije stanje duga 30. juna bude 0 eura. Četvrti Ford Focus biće dodijeljen u septembru, a u bazi za izvlačenje naće se sva domaćinstva sa stanjem duga 0 eura na kraju avgusta.

– Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine redovno, u kontinuitetu, plaćaju račune za utrošenu električnu energiju – saopštavaju iz Elektroprivrede Crne Gore.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code