Formiran mjesni odbor Socijaldemokrata Igalo

Formiran mjesni odbor Socijaldemokrata Igalo

4769
0
Podijeli

Socijaldemokrate Herceg Novog su na sastanku koji je održan 14.04.2017. godine formirale mjesni odbor Igalo, na kojem su određeni predsjednik, potpredsjednici i predsjednici svih osam biračkih mjesta u Igalu. Formiranje mjesnog odbora u Igalu, samo je nastavak aktivnosti koje Socijaldemokrate Herceg Novog kontinuirano sprovode u susret predstojećim lokalnim izborima, ali je na sastanku bilo riječi i o predstojećim planovima koje su od značaja za razvoj Igala i Herceg Novog.

Konstantan priliv članstva nam govori da smo na pravom putu, da je građanima Igala i Herceg Novog dosta izlizanih političkih opcija, koje predugo, u kontinuitetu, uništavaju naš grad. To su političke strukture koje predstavljaju opoziciju državi Crnoj Gori i njenim vitalnim interesima, pa je stoga jasno da ne može drugačije biti i kada je Herceg Novi u pitanju. Sa druge strane, jasno je da i njihov podmladak, oličen u Demokratama, ne može biti daleko od takvog razmišljanja njihovih političkih i duhovnih očeva. Građani Herceg Novog sigurno ne žele sudbinu Budve i Kotora, gdje je evidentno nefunkcionisanje tih lokalnih samouprava, s obzirom da su sastavljene od pregršt političkih partija sa dijametralno suprotnim stavovima. Pored toga, u proteklih tri i po godine se moglo vidjeti da i eksperimenti sa određenim građanskim listama ne daju ama baš nikakvog rezultata, naprotiv, očigledno je da su lični interesi pojedinaca u tim građanskim listama prevagnuli u odnosu na interese građana.

Picerija i restoran

Socijaldemokrate su novi ljudi na političkom nebu Herceg Novog, mladi i dostojanstveni, sa jakom partijskom infrastruktorom kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, koji će svoju predizbornu kampanju usmjeriti na goruće probleme sa kojima su suočeni stanovnici Igala i Herceg Novog, čija će rješenja proizilaziti iz svakodnevne komunikacije sa građanima, kroz pozitivnu političku kampanju usmjerenu na promovisanje drugačije političke kulture i afirmaciju političkog dijaloga, a što je praksa kad su Socijaldemokrate u pitanju.

Za predsjednika MO SD Igalo izabran je Rajko Komnenić, a za potpredsjednike Radovan Radović i Tanja Baćović. Sastanku je prisustvovao i koordinator svih MO HN – Igor Simović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara