Forum žena SD Herceg Novi: Novo rukovodstvo i aktivnosti za veća prava...

Forum žena SD Herceg Novi: Novo rukovodstvo i aktivnosti za veća prava žena

2783
1
Podijeli

forum zensa sd hn 270516Na Forumu žena Socijaldemokrata Herceg Novi je izabrano novo rukovodstvo i dogovorene buduće aktivnosti u ovom gradu. Za potpredsjednicu  Foruma žena SD-a Herceg Novi izabrana je Tanja Baćović, dok će funkciju sekretarke u ovom sazivu obavljati Danijela Vuković. Kako je saopšteno, sastankom je predsjedavala predsjednica Foruma žena SD Herceg Novi, Zvezdana Žana Perović. Jedna od glavnih tema sastanka bili su aktuelni problemi i planirane akcije radi unapređenja statusa žena u hercegnovskoj opštini.

”Moramo pronaći  najefikasnije načine kako bi se omogućilo da se žene ekonomski osnaže, edukuju i samim tim ohrabre da budu ravnopravne, ekonomski nezavisne i u svakom pogledu aktivno uključene u društveno-politički život. Naše aktivnosti u predstojećem periodu će biti usmjerene ka tome da se pruži podrška i pomoć ženama, u borbi za veća prava“,  poručila je predsjednica lokalnog Foruma Zvezdana Žana Perović.

Picerija i restoran

1 komentar

  1. Svaka žena ima svoj cilj i prioritet,većina je snažna dovoljno.Zašto se misli da je ekonomska snaga najvažnija,je li zato što neko bez para ništa ne zna? Mnogim ženama euro vrijedi viš nego drugima stoma i bez eura znaju što hoće.
    0    0

Ostavite komentar

*

code