Foto: Apslolutni pobjednici 3.Novskog duatlona Ivan Kovačev iz Hrvatske i Sabina Rzepka...

Foto: Apslolutni pobjednici 3.Novskog duatlona Ivan Kovačev iz Hrvatske i Sabina Rzepka iz Posljske

1215
2
Podijeli

Na otvorenom prvenstvu Crne Gore u sprint dutalonu – 3.Novskom duatlonu učestvovalo je 45 takmičara iz Crne Gore, Hrvatske, Poljske i Rusije. Apsolutni pobjednici su Ivan Kovačev iz Hrvatske u muškoj konkurenciji, sa rezultatom 1:00:45 i Sabina Rzepka iz Poljske, u ženskoj konkurenciji, sa rezultatom 1:11:45.

III novski duatlon pobjedniciTakmičenje koje je bilo zvanično prvenstvo Crne Gore u sprint duatlonu podrazumjevalo je i da prvi put od osnivanja Triatlon saveza Crne Gore, pravo nastupa u borbi za nacionalnog prvaka imaju samo licencirani takmičari.

Picerija i restoran

Među 19  licenciranih takmičara najbolji su bili članovi Triatlon kluba “X Podgorica”, Dušan Milošević sa vremenom 1:00:50 kod muškaraca i Žana Pavićević sa vremenom 1:21:26 kod žena.

III novski duatlon 12-Bila je ovo još jedna lijepa manifestacija, praznik druženja i sporta. Poslužilo nas je i lijepo vrijeme, iako je na samom startu takmičare dočekalo maglovito jutro. Trka je protekla u najboljem redu i svi su je uspješno završili. Volonteri i Uprava policije su obavili odličan posao u obezbjeđenju staze i ovim putem im  zahvaljujemo – poručuju organizatori iz Triatlon kluba X Herceg Novi. Oni  su s upjehom položili još jedan veliki ispit, dajući doprinos razvoju sportske kulture i duha na ovim prostorima, dajući humanitarnu dimenziju svojim aktivnostima.

III novski duatlon 4Naime, 3. Novski duatlon je bio posvećen djeci oboljeloj od autizma. Nakon trke, triatlonka iz Hrvatske i učesnica takmičenja, Maja Bonačić,  u prostorijama NVO “Nova šansa u Novom” održala je predavanje o autizmu.

III novski duatlon 10Realizaciju 3. Novskog duatlona, koji je podrazumjevao 5 km trčanja, 20 km vožnje biciklom i opet 2,5 km trčanja, pomogli su sponozori: TO Herceg Novi i Opština Herceg Novi, Lazure Marina & Hotel, “Timicom” Doo, “Katunjanin” Doo, “Škorpion” Doo, Bravera Sport, Specijalistička ambulanta iz fizijatrije Dr. Dimitrijević, “Koala” Doo, Uprava Policije PJ Herceg Novi, OKC Herceg Novi, kao i mediji Radio Jadran, Radio Herceg Novi i Novi TV.

FOTO: Isidor Stankov

2 Komentari

  1. Bravo,pokazite ovim kvazipoliticarima da Novi ima sposobne ljude,koji ulazu i vrijeme i novac,za razliku od njih koji ne znaju da vode ni svoju porodicu.
    SAMO SE NADAM DA I OVA MANIFESTACIJA NE PODE U TVAT,KAO I JEDRILICARSKA REGATA iz BARIJA!!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code