FOTO: Brend Delfina odabrao bazen Jadran za snimanje novog kataloga

FOTO: Brend Delfina odabrao bazen Jadran za snimanje novog kataloga

4
Podijeli

Bazen Jadran proteklih dana bio je svojevrsna pozornica za snimanje  kataloga sportskog brenda Delfina specijalizovanog za vodene sportove. Razlog izbora baš Herceg Novog za mjesto snimanja je činjenica da plivači i vaterpolisti Jadrana Carine koriste ovaj brend.

delfina foto 5

Akteri odnosno zaštitna lice ove foto kampanje su vaterpolisti Jadrana Carine Stefan Porobić i Miloš Popović, kao i bivša plivačica Jadrana, a sada trenerica u klubu Milica Ćorović.

Picerija i restoran

– Izuzetno smo zadovoljni i počastvovani što je kompanija Delfina za ovu godinu izabrala Herceg Novi i naš bazen Jadran na Škveru kao lokaciju snimanja svog novog kataloga, poseban kuriozitet je što će članovi našeg kluba upravo u klubskoj opremi krasiti stranice kataloga, što nije obično slučaj, već se fotografije rade sa neutralnim dizajnima. Ovo je svojevrsan poklon kompanije Delfina za 90-i rođendan kluba. Ovo je odlična reklama i promocija kako našeg kluba tako i Herceg Novog jer je brend Delfina zastupljen na više kontinenata i ovo je prilika da se i tamo čuje kako za klub tako i za naš grad – kaže sportski direktor kluba, Miloš Mračević.

Takođe, mlade reprezentacije Crne Gore nosiće ovaj brend na predstojećim takmičenjima, Svjetskom Juniorskom prvenstvu u Podgorici i Evropskom omladinskom prvenstvu u Holandiji ove godine.

delfina foto 9Poštujući tradiciju kluba i lokaciju snimanja kompanija Delfina je posao fotografisanja povjerila mladom hercegnovskom fotografu Milošu Samardžiću.

Inače, brend Delfina je mlad brend u ovoj oblasti koji se za kratko vrijeme probio na tržišta Evrope, Amerike i Australije, a Jadran Carine ga koristi od prošle takmičarske sezone .

4 Komentari

  1. Bokelj u potpunosti se slazem sa tobom. Jedina stvar (institucija) u gradu koja je neuporedivo bolja 2016 nego 1989-1990, za razliku od svega ostalog koje je itekako stagniralo. Cestitam Jadranasi.

  2. Malo po malo novski Jadrana postaje institucija u svakom pogledu.
    Ko nema kratko pamćenje neka se prisjeti, kako je sve izgledalo 90-tih godina.
    Zato, čestitam!

  3. Sto bi novljani rekli ovo nista ne valja ni bazen, ni modeli ni fotografisanje??? Bravo, da se za nas grad i Jadran cuje sto dalje. I ova omladina sto lijepo figura. Bravo za Jadran.

Ostavite komentar

*

code