Foto: Dinamičan i uspješan vikend Jadrana Carine

Foto: Dinamičan i uspješan vikend Jadrana Carine

1279
4
Podijeli

pvk jadran 2003 godište 210316Pjenilo je na više strana kod vaterpolista, seniora, omladinaca, kao i kod najmlađih plivača PVK Jadran Carine tokom proteklog uspješnog vikenda.

Sve je počelo u petak polufinalnom utakmicom završnog turnira regionalne Vaterpolo lige u Dubrovniku, protiv favorizovane ekipe Primorje iz Rijeke. Mladi vaterpolisti Jadrana Carine dobar su dio utakmice držali pod kontrolom u svojim rukama, te vođstvom od 7:5 u jednom trenutku najavljivali i senzaciju u ovoj utakmici. Do samoga kraja je bilo jako neizvjesno, a Primorje je uspjelo tokom četvrte četvrtine da se vrati u igru i u samom finišu preokrene rezultat. Jadranaši sigurno ne mogu biti zadovoljni sa 4-5 odluka sudije Periša iz Splita, koje su se, kako to obično biva, desile u odlučujujućim momentima utakmice.

Picerija i restoran

pvk jadran Prvi Tim dodjela medaljaNakon svega Jadran Carine nema za čim da žali, poslije jako uspješne sezone u regionalnoj Vaterpolo Ligi u kojoj su „ubjedljivo“ treći, jer su sve ekipe, osim Primorja i Jug-a, pobjedili kako kod kuće, tako i u gostima. Odličnom igrom u polufinalnoj utakmici stavili su tačku na ovu sezonu u Regionalnoj ligi. Nije mali uspijeh biti treći među 10 najboljih ekipa iz 3 države vaterpolo velesile, čija se 4 kluba nalaze u najboljih 12 Evrope i igraju završnicu Lige šampiona.

pvk jadra Kamelija Kup 1No, subota je već bio novi dan za nova nadmetanja. Mladi vaterpolisti Jadrana Carine su odigrali dvomeč sa ekipom Jug-a iz Dubrovnika, u okviru takmičenja Olimpijskih Nada za godišta 2003. i 2000, te za one mlađe rođene 2003. godine. Deklasirali su komšije iz Dubrovnika rezultatom 12:0, ovu generaciju Jadrana Carine vodio je trener Srđan Lazarević. Starije kolege rođene 2000. godine, vođene trenerom Jovom Vukasovićem sa Jugašima su odigrali nerješeno 6:6, te još jednom potvrdili da je Jadran Carine najuspješniji klub u Olimpijskim Nadama.

pvk jadra Kamelija Kup 2U nedjelju nijesu odmarali mladi plivači, ali i vaterpolo treneri. Najmlađi plivači, njih dvadesetroje, vođeni trenerom Milicom Ćorović, učestvovali su u Kotoru na Kamelija KUP-u. Uz dosta odličnih individualnih rezultata, osvojili su I mjesto u ekipnoj konkurenciji. Na ovom Kup-u, pored ekipa iz Crne Gore, učestvovali su klubovi iz Dubrovnika i sa Korčule.
Seminar Treneri Jadrana 2Vaterpolo treneri, njih osam iz Jadrana Carine, što je predstavljalo klub sa najviše prisutnih trenera, tokom cijelog dana prisustvovalo je seminaru za vaterpolo trenere u organizaciji VPSCG u hotelu Palmon Bay u Igalu.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code