FOTO: Grupa hercegnovskih hodočasnika pješke do Manastira Ostrog

FOTO: Grupa hercegnovskih hodočasnika pješke do Manastira Ostrog

10293
16
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Uoči sjutrašnjeg velikog pravoslavnog praznika, Dana Svetog Vasilija Ostroškog, grupa iz Herceg Novog krenula je pješke na hodočašće prema Manastiru Ostrog.

Pred njih četrnaestoro, među kojima su i dvije djevojke, bilo je 120 kilometara. Oni su krenuli u utorak veče, sat i po nakon ponoći, sa Belaviste za Manastir Ostrog.

Picerija i restoran

Prije sat, kada su se javili našoj redakciji, bili su 8 km od Manastira. Novski hodočasnici su: Nenad Vavić, Bojan Marković, Miloš Padrov, Aleksandar Samardžić, Stevan Čeprnić, Đorđe Ćurić, Budimir Bulaić, Jelena Milović, Dado Prnjat, Božidar Dajević, Vjekoslav Kulinović, Radoš Rubežić, Nikola Bulaić, Marija Tomašević .

Sjutra se minibusom vraćaju za Herceg Novi.

16 Komentari

  1. Bila je još jedna grupa hodočasnika iz Zeleniku, njih sedam niko ne pominje i nigde se ne eksponiraju a među njima starina od 60 i kusur ljeta…
    5    1
  2. Odavno ne sretoh vjernika,jer se nikad ne eksponira,vjera mu je u dusi i njime nevidljivo vlada.Sila nebeska vidi sve,nema foliranja,ni politike s njom.
    8    1

Ostavite komentar

*

code