FOTO: Hari Mata Hari otvorio 47. Praznik mimoze

FOTO: Hari Mata Hari otvorio 47. Praznik mimoze

4625
15
Podijeli

praznik mimoze otvaranje 2016 19Koncertom grupe Hari Mata Hari, pred više hiljada raspoloženih Novljana i njihovih gostiju podno gradske tore, večeras je otvoren 47. Praznik mimoze.
Popularni bosanskohercegovački pop veteran, Hari Varešanović, je publiku na Trgu Nikole Đurkovića zabavljao oko dva sata, pjevajući poznate hitove: “Baš ti lijepo stoje suze”, “Lejla”, “Ne lomi me”…
Koncertu je prethodila karnevalska povorka mažoretki, trombonjera, Gradske muzike, maski, ali i brojnih građana, od Igala do glavnog gradskog Trga. Još su nastupili ansambl “Stari kapetan”, ”Rajske ptice”, ”Diano”. Arlekin je sigurno i “novljanski” vodio program, a u toj ulozi potvrdio se opet izvrsni novski glumac, Goran Slavić.
Svečano otvaranje uveličao je i višeminutni vatromet sa Kanli kule.

15 Komentari

 1. A gdje je to bila mimoza,pa se,, vratila doma,,?Evo Mimoze 48 godina je tu!!!Treba slaviti toliko godina tradicije,a ne velicati ovu jer je organizovao ne znam ko!!,,Mimoza,,je brend koji tesko mozes ,,pokvariti,, a ako imas neka znanja mozes samo unaprijediti.
  0  0
 2. Ljestvica je sinoc i danas visoko podignuta. Rade profesionalci i to se vidi. Samo hoce li izdrzati na ovom nivou ? I hoce li zasmetati kome? Uspjeh se najteze prasta.
  0  0
 3. Ma sve super jedino sto je Hari Mata Hari previse bokeski.. U ovaj grad je bilo jos grupa koje su istu atmosveru mogle napravit….
  0  0
 4. Hari je rekao u mikrofon Ovo je nestvarno. Djelim njegov utisak za cijelu noc. Preko dvije hiljade ljudi na trg puna tri sata je bilo.
  0  0
 5. Bilo je novski,, veselo, sareno, karnevalski. Mimoza se vratila doma. Sjajan Varesanovic odlican naski program prije. Ov8 je nas grad.
  0  0
 6. koliko se ovo cekalo…svaka cast,napokon nakon toliko godina Herceg Novi u dane praznika mimoze ssija punim sjajem…Bilo je kroz grad i malo HULIGANA koji su prevrtali kontejnere po ulicama sto ne prilici ni nivljanima ni HERCEG NOVOM,ali moramo shvatiti da se u nas grad doselilo svasta i od svakle pa nije ni cudo da je tako…Huligani sa svojim glupostima nisu pokvarili sjaj naseg dragog grada…Nadajmo se da ce policija napokon sprovesti akciju otkrivanja osoba koje redovno prave nered po ulicama grada i kazniti ih adekvatno…
  0  0

Ostavite komentar

*

code