Foto: Mali novski olimpijci osvojili medalje u Mostaru

Foto: Mali novski olimpijci osvojili medalje u Mostaru

872
1
Podijeli

jump mostar 180416 1Univerzalna školica sporta „Jump“ iz Herceg Novog, učestvovala je na III Međunarodnoj dječijoj olimpijadi u Mostaru, koju je organizovala Univerzalna sportska škola „Sport talent“.

Mali novski olimpijci okitili su se i sa nekoliko medalja na trkama, poligonu i u disciplini štafeta.

Picerija i restoran

Dimitrije Milić osvojio je zlatnu medalju u trci na 60 m i bronzu na poligonu spretnosti, Jakov Glebov dvije srebrne medalje u trci na 60 m i poligonu, Maša Valentić dobitnica je zlatne medalje za trku na 60m i srebra na poligonu.

Bronzanu ekipnu medalju za disciplinu štafeta osvojili su: Branko Sijerković, Uroš Samardžić, Dimitrije Milić, Jakov Glebov, Teodora Savić, Damjan Đilović, Nikolina Kokot, Andrijana Savić, Anđela Kokot i Maša Valentić.

Na olimpijadi je učestvovalo 20 novskih olimpijaca  2010. godište: Teodora Savić, Damjana Đilović, Nikolina Zornija, Sara Obradović, Nikolina Kokot, Mihaila Kokot, Branko Sijerković, Uroš Samardžić, Nikša Zornija, Mitar Kokot, Ivan Milović i Maša Valentić.

Iz generacije 2009. godište nastupili su: Ema Sijerković, Andrijana Savić, Anđela Kokot, Dimitrije Milić, Strahinja Radanović i Jakov Glebov.

Van konkurencije, ali ne i manje važni nastupili su još i Vladimir Savić i Stevo Milović koji su savladali sve prepreke na takmičenju i nagrađeni su ogromnim aplauzom.

„Svi učesnici nagrađeni su sa diplomama. Prezadovoljni smo uspjehom naših malih jumpovaca, hvala i roditeljima na podršci i povjerenju. Zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu. Iskoristili smo i lijep dan da prošetamo Mostarom“, saopštili su iz školice „Jump“.

 

Treneri „jumpovaca“ bili su Mina Iković i Đorđe Agić.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code