Foto: Pomorci na brodu “Michalakis” slave Dan nezavisnosti Crne Gore

Foto: Pomorci na brodu “Michalakis” slave Dan nezavisnosti Crne Gore

3754
9
Podijeli

pomorci dan nezavisnosti 1Ovo je brod “Michalakis, grčke kompanije “Seatrans”. Trenutno je na sidrištu u Alexandriji. Kapetan je Aleksandar Kovačević iz Herceg Novog, poznati Škveranin i neko ko đira svijetom, a stalno misli na svoju domovinu.

Redovno se javlja svojima, a danas je poslao i nama fotografije sa proslave desetogodnišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore na brodu.

Picerija i restoran

pomorci dan nezavisnosti 2

Svi članovi posade su se radovali i slavili, a tu su pomorci iz Crne Gore, Grčke, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Indonezije…

9 Komentari

 1. Svaka cast, ali bi bilo bolje da je proslava bila na nekom crnogorskom brodu ili brodovima crnogorskih kompanija (bilo ih kroz istoriju dosta do ovo nazad nekoliko) sa crnogorskom posadom a ovako samo je kapetan iz CG na stranom brodu a ostali i neznaju dje je CG.
  1  0
 2. Veliki pozdrav i mirno more Kapetanu Aleksandru Kovačeviću i posadi, od Miljana iz Bijele ! Prije jedno desetak godina, smo zajedno ovako roštiljali ! Sve najbolje !
  2  1
 3. Čestitke našim pomorcima za DAN DRŽAVNOSTI.Kad poštuju i vole svoju Državu nađu vrijeme i društvo da proslave.Bravo pomorci , mirno more i srećna plovidba! Nikom od ostalih državljana ne smeta naša ne zavisnost, samo ,,našim”pojedincima ,žalosno. DA JE VJEČNA CRNA GORA.
  2  2

Ostavite komentar

*

code