Foto: Pomorci na brodu “Michalakis” slave Dan nezavisnosti Crne Gore

Foto: Pomorci na brodu “Michalakis” slave Dan nezavisnosti Crne Gore

3488
9
Podijeli

pomorci dan nezavisnosti 1Ovo je brod “Michalakis, grčke kompanije “Seatrans”. Trenutno je na sidrištu u Alexandriji. Kapetan je Aleksandar Kovačević iz Herceg Novog, poznati Škveranin i neko ko đira svijetom, a stalno misli na svoju domovinu.

Redovno se javlja svojima, a danas je poslao i nama fotografije sa proslave desetogodnišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore na brodu.

pomorci dan nezavisnosti 2

Svi članovi posade su se radovali i slavili, a tu su pomorci iz Crne Gore, Grčke, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Indonezije…

9 Komentari

 1. i ja bi slavio drzavu da koru kruva zaradjujem nedje drugo a ne u domovinu. ovako, nemamo sto slavit dok nam krce crijeva.
  2  1
 2. Svaka cast, ali bi bilo bolje da je proslava bila na nekom crnogorskom brodu ili brodovima crnogorskih kompanija (bilo ih kroz istoriju dosta do ovo nazad nekoliko) sa crnogorskom posadom a ovako samo je kapetan iz CG na stranom brodu a ostali i neznaju dje je CG.
  1  0
 3. Veliki pozdrav i mirno more Kapetanu Aleksandru Kovačeviću i posadi, od Miljana iz Bijele ! Prije jedno desetak godina, smo zajedno ovako roštiljali ! Sve najbolje !
  2  1
 4. Čestitke našim pomorcima za DAN DRŽAVNOSTI.Kad poštuju i vole svoju Državu nađu vrijeme i društvo da proslave.Bravo pomorci , mirno more i srećna plovidba! Nikom od ostalih državljana ne smeta naša ne zavisnost, samo ,,našim”pojedincima ,žalosno. DA JE VJEČNA CRNA GORA.
  2  2

Ostavite komentar

*

code