Foto: Uzbuđenje odrastanja i proslava male mature za 112 osnovaca

Foto: Uzbuđenje odrastanja i proslava male mature za 112 osnovaca

3895
1
Podijeli

Defileom ispred školske zgrade lijepo dotjeranih dječaka i djevojčica i dodjelom diploma Luča, 48. generacija škole Dašo Pavičić sa Tople, završila je osnovno obrazovanje. Direktor škole, Nikola Stojanović kaže da je ovo jedna vrlo lojalna i požrtvovana generacija, koja je kroz rad davala dobre rezultate.mala matura daso pavicic 2016 1

– Danas ispraćamo četiri odjeljenja, odnosno 117 učenika, njih 112 je završilo Osnovnu školu i položilo polumaturski ispit, dok pet učenika polaže popravni ispit, pa će u drugom roku imati maturski. Ovo je jedna od boljih generacija i vrlo uspješna, njih 13 su dobitnici Luča, ali ima i dvadesetak učenika koji su nagrađeni za postignute rezultate na državnom takmičenju ili na olimpijadi, kao i prilikom drugih nadmetanja i aktivnosti – ističe Stojanović.

Picerija i restoran

Polumaturani ove škole nakon žurke ispred škole, proslavu nastavljaju u diskoteci “La bamba” u Igalu.

1 komentar

  1. Da li su ova đeca svijesna istine,jesu li im roditelji znali reći bar nešto? Skromnost je vrlina,biti izuzetak znači biti izuzetan,a živjeti u cijenjenom društvu .Biti vrijedan znači raditi,a raditi znači imati,a imati znači steći ,jer nestečeno niko ne čuva.
    0    0

Ostavite komentar

*

code