Fotopis sa crnogorske rivijere poljskog arheologa, Janusa Reclawa u Risnu

Fotopis sa crnogorske rivijere poljskog arheologa, Janusa Reclawa u Risnu

837
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Izložba fotografija pod nazivom “Igalo – Ulcinj, fotopis sa crnogorske rivijere”, autora Janusza Reclawa iz Varšave biće otvorena u nedjelju, 18. juna u 18 časova, na lokalitetu Rimski mozaici u Risnu.

Janusz Reclaw je arheolog Varšavskog univerziteta. Njegova avantura sa fotografijom je počela tokom istraživanja Centra za proučavanje antike Jugoistočne Evrope sa Univerziteta u Varšavi. Imao je više samostalnih izložbi u Crnoj Gori, kao i Poljskoj. Crnogorsko primorije, po njegovim riječima, je bez sumnje jedan od najljepših kutaka svijeta i njegove ljepote treba da budu promovisane na svim geografskim širinama.

Picerija i restoran

Autor će se publici predstaviti sa 18 fotografija, a u muzičkom dijelu programa nastupiće učenica II razreda ŠOSMO “Vida Matja” iz Kotora, Marina Stanković (gitara), u klasi prof. Romea Lukšića.

Izložu je podržala Ambasada republike Poljske u Podgorici. Za razgledanje na Risanskim mozacima biće otvorena od 18. do 28. juna.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code