GARAŽA SA AUTOBUSKE STANICE NEĆE BITI PRESELJENA U CENTAR GRADA

GARAŽA SA AUTOBUSKE STANICE NEĆE BITI PRESELJENA U CENTAR GRADA

113
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Montažna limena garaža sa Autobuske stanice, upkos prvobitnim namjerama da se izmjesti na Trg Maršala Tita, ispred zgrade opštine, u centru Herceg Novog, biće razmontirana i deponovana u krugu preduzeća „Čistoća”.

Demontaža je počela juče i obavlja je mehanizacija firme Krušo doo, a njen vlasnik Slobodan Radović Krušo za naš radio kaže da je posao težak i zahtjeva, više nego što to izgleda na prvi pogled.
– Mehanizacija i ljudstvo radiće intenzivno i nadam se da ćemo je za 6 do 7 dana potpuno razmontirati i odložiti u krugu preduzeća „Čistoća” – pojašnjava Radović.
Tokom ove sezone garaža neće biti instalirana kod zgrade opštine kako je ranije najavljeno, jer su nadležni uvažili dobronamjerne komentare protiv takve ideje.
– U dogovoru sa nadležnim Sekretarijatom naćiće se najpogodnija lokacija za njeno postavljanje u narednom periodu, rekao je Radović.
Metalna montažana garaža imala je oko 80 parking mjesta od kojih su 60 koristili stanari okolnih objekata kroz povoljnije mjesečne pretplatničke karte.
Planirano je da na mjestu garaže na Autobuskoj stanici od ovog ljeta bude dolazni peron, da se ponovo ukloni pješački prelaz, a ulica pored Kanli kule biće jednosmjerna.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code