GDJE JOŠ ZA DOČEK NOVE 2015?

GDJE JOŠ ZA DOČEK NOVE 2015?

0
Podijeli

Epicentar novogodišnje atmosfere, ipak, biće Budva, a o tome se već priča dva mjeseca.

Ispred zidina Starog grada nastupiće Bijelo dugme i Goran Bregović. Prve januarske večeri biće upriličen koncert popularnog hrvatskog kantautora Tonija Cetinskog, dok će naredne večeri nastupiti legende ex-Yu roka „Parni valjak”.
Hotel “Palas” će i ove godine, organizovati doček Nove godine, a za dobar provod će se pobrinuti grupa Miligram i Zorica Brunclik.
I u kolašinskom hotelu “Lipka” će takođe biti priređen nezaboravan program, a goste će prve večeri zabavljati Merima Njegomir.
Prvog dana 2015. godine u “Palasu” će nastupiti velika regionalna zvijezda Dino Merlin, a iste noći Zorica Brunclik. Drugog januara u okviru tradicionalne Paštrovačke večeri goste će zabavljati Toni Cetinski i Željko Joksimović.
Hotel “Lipka” koji je u zakupu “Budvanske rivijere”, ugostiće 31. decembra Merimu Njegomir, 1. januara će nastupiti Bane Mojićević i Biljana Sečivanović, dok će 2. januara publiku zabavljati poznata pjevačica crnogorske izvorne muzike Branka Šćepanović.
Crnogorsko turističko udruženje će i ove godine organizovati proslavu Turističke Nove godine, 3. januara 2015. godine u hotelu Splendid u Bečićima, sa početkom u 20 časova. Na proslavi će nastupiti Haris Džinović. Na tradicionalnoj proslavi će se okupiti turistički radnici, poslovni partneri, predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, Uprave za inspekcijske poslove, Nacionalne turističke organizacije, kao i lokalnih turističkih organizacija.
Kotorani od 20. decembra uživaju u brojnim manifestacijama u okviru programa “Od Božića do Božića”, ali dočeka Nove godine na otvorenom neće biti. Zato će sjutra koncert grupe Senkina djeca i hip-hop duo Who See biti održan na Trg Sv. Tripuna, dan kasnije na Pjaci od Muzeja za dobra štimung pobrinuće se Trio Gušti.
Ni u Tivtu nema organizovanog dočeka Novog ljeta, ali se zato u hotelu „Regent Porto Montenegro” priprema galmurozna proslava kroz tematske večeri sa di džejevima, a goste će zabavljati Žizel i sve to za 150 eura po osobi.
U susjedstvu u Dubrovniku proslava počinje sa Tonijem Cetinjskim od podneva, dječijim dočekom Nove godine, a, Cetinjski će biti zadužen i za noćni novogodišnji program.
Nakon ponoći, oko 1:30 nastupa Petar Dragojević s bendom. Na kraju novogodišnjih događanja je najavljen nastup Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, prvog dana 2015. godine u podne.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code