GENERALNA PROBA VEČERAS, A SJUTRA XXI SUNČANE SKALE

GENERALNA PROBA VEČERAS, A SJUTRA XXI SUNČANE SKALE

88
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na Kanli kuli će večeras biti održana prva generalna proba pred sjutrašnje Sunčane skale u Herceg Novom. Festival će otvoriti herecegnovska grupa ,,Exodusi”, uz podršku Gradske muzike i mažortetki.

Tako će legendarni “Exodusi” proslaviti 48 godina postojanja. U okviru večeri „Novih zvijezda” sjutra veče biće 22 izvođača, a CD je završen u ,,City records”-u.
Na organizaciji festivala angažovano je blizu 400 glavnog , i pomoćnopg osoblja, a najavljeno je više od 20 televizijskih ekipa i više desetina novinara.
U revijalnom dijelu nastupiće Zoran Kiki Lesendrić, Danijela Martinović, Tonči Huljić, „Flamingosi”, Marija Šerifović i Adil, Petar Grašo, „Tropiko bend”, Emina Jahović-Sandal, „ Magazin”, Vana, Saša Kovačević, Bojana Stamenov, Nikola Rokvić, Anabela, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec, Knez, Elena Ristevska, Anita Popović, „Divlje jagode”, Marina Visković, Bojan Delić i Igor Cukrov, kao i Adalat Shukurov iz Azerbejdžana.
„Tropiko bend” predstaviće novi singl, ali i neki od drugih muzičkih zvijezda. Od 18. juna počelo je postavljanje scenografija.
Sunčane skale će ove godine koštati nešto manje od 300.000, opština će opredjeliti 50.000, a Turistička organizacija 30.000 eura, a ostalo će dati sponzori. Izvođači će biti smješteni u Institutu Igalo, ali i u hotelu Novi u Igalu.
Interesantno je da ove godine posjetioci zvaničnog sajta festivala mogu glasati za takmičarske kompozicije za veče Nove Zvijezde, tako što će lajkovati odredjenu kompoziciju klikom na dugme LIKE koje se nalazi ispod naziva kompozicije. Kompozicija koja dobije najviše lajkova će dobiti najveći broj bodova tj 12, drugoplasirana 10, trećeplasirana 8… Glasa se na način što se boduje 10 pjesama bodovima od 1 do 12, s tim da se bodovi 9 i 11 ne dodjeljuju. U direktnom prenosu takmičarske večeri čitaju se samo bodovi za pjesme kojima ste dodijelili 8, 10 i 12 bodova. Glasanje će biti aktivno do 29.juna.2015, do završetka izvođenja kompozicija Nove Zvijezde.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code