GENIJALNO! Poslušajte kako zvuče “Despacito” i tema “Igre prijestola” u izvođenju Novljana

GENIJALNO! Poslušajte kako zvuče “Despacito” i tema “Igre prijestola” u izvođenju Novljana

14
Podijeli

Pored programom najavljenih 14 tačaka svečanog koncerta povodom Dana grada, upriličenog sinoć u Muzičkoj školi, tri profesora izveli su i tačku iznenađenja.

Naime, profesor gitare Aleksandar Bubanja, violončela Igor Novak i perkusija Oliver Nedović, gostima su priredili sjajan eksperimentalni performans, u kojem su spojili naizgled nespojive kompozicije. Njih trojica uradili su tzv. „cover“, sastavivši naslovnu temu trenutno mega popularne serije „The Game of Thrones“ i hita koji je „dominirao“ ovog ljeta, popularnog „Despacita“.

Picerija i restoran

Gitara, violončelo i perkusije imali su perfektno sazvučje, nadgrađujući jedno drugo, pa je mix ova dva hita izazvao veliko oduševljenje publike. Profesori su nagrađeni višeminutnim aplauzom.

Kako su nakon koncerta kazali profesori, ovo je i za njih bilo iznenađenje, jer su tačku pripremali „u tajnosti“, pa se zato nije našla u redovnom programu.

14 Komentari

  1. Ljudi ne znaju da cijene kreaciju, volju i zelju da se nesto lijepo desi u nasem gradu. Samo kritike i primjedbe. Hvala svim onima koji vole i daju sebe ovom nasem lijepom Herceg Novom. Postujte trud…

Ostavite komentar

*

code