Glasajte: „Red Bull challenge“: Učestvuju Novljanin, Tivćanin i Podgoričanka

Glasajte: „Red Bull challenge“: Učestvuju Novljanin, Tivćanin i Podgoričanka

2680
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

red bull hn 1Čuvena austrijska kompanija Red Bull pokrenula je interesantnu akciju “Red Bull challenge – Can you make it ? “, u kojoj će učestvovati i nekoliko timova iz Crne Gore.
Među njima je i Novljanin, Aleksandar Vulević, koji će sa Katarinom Kaličanin iz Podgorice i Dušanom Danilovićem iz Tivta pokušati da “osvoje” učešće u ovoj “igri”.

Oni su predstavnicima Red Bulla poslali video klip kao aplikaciju za ovo “takmičenje”, a glasanje za “prolazak” trajaće do kraja februara, kaže za Radio Jadran, Vulević.

Picerija i restoran

On takođe pojašnjava što zapravo predstavlja Red Bull challenge:
“U toku je glasanje na osnovu klipova koje su učesnici radili, i uoliko prođemo dalje, tim Red Bulla trebalo bi da nam pošalje karte, za neku destinaciju. Mi još uvijek ne znamo koju, gdje će nam dati 24 limenke Red Bulla, s kojima treba da pređemo 1000 km za 7 dana, bez korišćenja novca, telefona. Te limenke mi treba da trampimo za hranu, prevoz i sve što nam bude trebalo, što nam u stvari predstavlja, sredstvo plaćanja”, pojašnjava Vulević.
Kako je kazao, ovo takmičenje trebalo bi da se održi početkom aprila, mada još uvijek detalji nijesu poznati.

U takmičenju bi trebalo da učestvuje oko 160 zemalja, a srazmjerno broju stanovnika, biće odabran i broj timova, u kojem moraju biti po tri takmičara. Tako će Crnu Goru predstavljati “trio” Herceg Novi – Tivat – Podgorica. Da bi njihov klip prošao u sljedeći krug, potrebno je posjetiti sajt i “lajkovati” njihov uradak – što više lajkova – sigurniji prolaz dalje.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code