Godina emisije “Sunčev zrak-svijet u našim očima” na Radiju Jadran

Godina emisije “Sunčev zrak-svijet u našim očima” na Radiju Jadran

3
Podijeli

U opuštenoj i drugarskoj atmosferi, sa tortom i svjećicom sa brojem 1, članovi NVO Sunčev zrak proslavili su danas u redakciji Radija Jadran, godinu emitovanja njihove zabavne emisije “Sunčev zrak – svijet u našim očima”, koja se na talasima Radija Jadran emituje  svakog petka od 10 – 13 h.

sucev zrak emisija 010416 2Tročlana ekipa, autora i urednika Vidaka Grubača, te  Anđele Bulatović i Srđana Stefanovića nije krila zadovoljstvo što su uspjeli da “izguraju” skoro sve što su emisijom željeli da dočaraju, najavljujući da će istim elanom nastaviti započeto.

Picerija i restoran

Autor emisije i voditelj, Vidak Grubač, kaže da je ovo dokaz da se dobrom voljom, željom i upornošću sve može postići, iako kaže da je ostalo da pozovu još mnogo gostiju iz sporta, kulture i muzike iz Herceg Novog, sa kojima bi željeli da razgovaraju u studiju Radija Jadran:

– Ja sam jako zadovoljan, jer niko nije računao na to, tačnije niko nije razmišljao da ćemo izdržati ovoliko. Ipak, na kraju smo se uhodali i očas posla okrenula se godina. Moje kolege i ja iz on line časopisa “Sunčev zrak – svijet u našim očima” nastavljamo dalje da radimo i siguran sam  da ćemo slaviti još koju godišnjicu, kaže Vidak.

sucev zrak emisija 010416 3

Njihova emisija je konceptualno zabavno informativnog karaktera, u kojoj se smjenjuju aktuelni muzički hitovi, kao i razna istraživanja, gosti u studiju iz različitih sfera, uz kratke segmente kao što su vijesti iz svijeta filma i muzike, te popularne Mudrolije sa Tvitera.

Vidak kaže da će u narednom periodu emisiju obogatiti novim sadržajima, no ovom prilikom nije želio da otkriva koje će novine slušaocima ponuditi. Kako je kazao, u razgovoru sa prijateljima i slušaocima Radija Jadran, dobio je pozitivne kritike, što je dodatan vjetar u leđa i potvrda da rade pravu stvar. Ipak, kako je naglasio, jako mu je važna atmosfera u samoj redakciji, te odnos kolega iz Jadrana, koji su podsticaj za njihovo bolje funkionisanje:

– Zaista moram da  zahvalim svima vama što ste nas ovako lijepo primili, bukvalno se osjećamo kao kod svoje kuće, što mi je jako važno. Radi se potpuno opušteno  i zato nam je i emisija ovakva kakva jeste. Imate velikog udjela u tome zbog načina na koji ste nam prišli i odnosa koji smo uspostavili, istakao je Grubač.

To što je uspio da realizuje ono što je zamislio, za njega je veliki korak, ništa manji i za NVO Sunčev zrak, u kojoj su, kako kaže svi ponosni na njih.

Pozivaju slušaoce i čitaoce Radija Jadran da i u narednom periodu budu njihova podrška, a do nekog sljedećeg petka, imali su kratku poruku: “Budite i budite se uz Radio Jadran”.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code