GOJKOVIĆ: NEMAMO VELIKIH OČEKIVANJA, ALI SMO SPREMNI ZA DUEL S JUGOM

GOJKOVIĆ: NEMAMO VELIKIH OČEKIVANJA, ALI SMO SPREMNI ZA DUEL S JUGOM

157
0
Podijeli

vlado gojkovicTriglav Jadranska vaterpolo liga biće nastavljena danas utakmicama 3. kola, a vaterpolisti Jadrana, Budve M-tela i Primorca gostuju timovima iz Hrvatske. Jadran će igrati sa dubrovačkim Jugom, Budva Mtel sa Šibenikom, dok će vaterpolisti Mladosti ugostiti kotorski Primorac.
Nakon dvije pobjede na svom bazenu trener Jadranaša Vladimir Gojković ima dosta razloga za zadovoljstvo i za Radio Jadran kaže da naporni treninzi i trud daju rezultate. “Dali smo možda i više od očekivanog za početak pogotovo kad je riječ o ekipi POŠKA koja je na papiru možda i bolja od nas”, kazao je Gojković. I pored dobrog vjetra u leđa sa dvije startne pobjede, Gojković je ipak oprezan u očekivanjima pred večerašnji meč sa dubrovačkim Jugom.
“Nemamo neka velika očekivanja, ali ovo će svakako biti dragocjeno iskustvo za našu ekipu. Jug je jedan od najboljih timova u Evropi već godinama. Idemo sa ambicijom da pružimo što veći otpor jer smo se dobro pripremili, igrači se zdravstveno osjećaju dobro, ali najvažnije je da ovi momci nadograde dosadašnje iskustvo igrajući sa timom kakav je Jug” – priča Gojković.
Utakmica između Juga i Jadrana počeće u 18 h, petnaest minuta kasnije sastaće se Šibenik i Budva, dok će Mladost i Primorac igrati u 20:45 h. POŠK i Mornar igraće od 19.30 h, Branik i Primorje od 20 h, dok će posljednja utakmica u okviru trećeg kola početi u 21 h između splitskog Jadrana i Medveščaka.
U prva dva kola, vaterpolisti novskog Jadrana ostvarili su pobjede i odličnim rezultatima ubjedljivo savladali protivnike. U prvom kolu Jadran je na svom bazenu deklasirao imenjaka iz Splita rezultatom 19:9, a ubjedljivu pobjedu od 11: 5 zabilježio je i protiv OVK POŠKA. Kotorski Primorac i Budva Mtel prvo kolo završili su porazom od Primorje EB 13:7, odnosno OVK POŠK 10:8.
Drugo kolo odigrano 5. oktobra kotorskom Primorcu donijelo je prvu pobjedu nad ekipom iz Šibenika pri rezultatu 13:6, dok je Budva Mtel upisala još jedan poraz od dubrovačkog Juga 7:8.
Maksimalan učinak, po dvije pobjede, bez poraza, i 6 poena za sada imaju Jug, Mornar BS, Jadran i Primorje EB.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code