Gojković objavio širi spisak reprezentativaca za pripreme

Gojković objavio širi spisak reprezentativaca za pripreme

1331
1
Podijeli

images_slike_sport_crnogorska_reprezentacija_5Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković saopštio je spisak šireg kruga kandidata za početak priprema, na kom su se našli: Jovan Sarić, Slaven Kandić, Stefan Vidović, Bojan Banicević, Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Đuro Radović, Petar Tešanović, Nikolas Saveljić, Janko Krivokapić, Danilo Adžić, Bogdan Đurđić, Blažo Mitrović, Bogdan Vujašević, Aleksandar Radanović, Stefan Kovačević i Petar Ćetković.

Na spisku su kandidati koji uglavnom nastupaju u crnogorskim klubovima, sem Sarića i Adžića, koji nastupaju u inostranstvu. Po riječima selektora, ovo je širi spisak potencijalnih kandidata za reprezentaciju. Iskusniji, standardni reprezentativci još uvjek imaju obaveze u klubovima, a priključiće se nacionalnom timu sljedeće sedmice.

Picerija i restoran

– Pred 1. jun, kada je zakazan turnir u Bukureštu, imaćemo pola ekipe na okupu. Nakon Bukurešta putujemo za Tokio na pripreme sa Japanom koji nas je pozvao da budemo njihovi gosti. Ovo je prvi dio priprema – kazao je Gojković.

Pripreme reprezentacije zakazane su za 23. maj u Herceg Novom.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code