Gojković odabrao 15 igrača za pripreme u Herceg Novom i Hjustonu

Gojković odabrao 15 igrača za pripreme u Herceg Novom i Hjustonu

1565
0
Podijeli

vaterpolo reprezentacija cg timeoutSelektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković odabrao je 15 igrača za posljednje pripreme pred Rio u Herceg Novom i u Hjustonu, gdje će naša reprezentacija odigrati sparing mečeve sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država.

Na spisku selektora Gojkovića našli su se: Zdravko Radić, Draško i Darko Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Filip Klikovac, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović, Dragan Drašković i Stefan Pješivac.

Picerija i restoran

– Nije bilo lako odraditi posljednji turnir u Boru, jer smo imali teške pripreme u Sloveniji i u Podgorici sa Grčkom, odakle smo pravo otišli u Bor. Odigrali smo veliki broj utakmica u kratkom roku. Bilo je dobrih stvari, bilo je i loših, pogotovo u odbrani jer smo primili više golova nego što je naš prosjek. I na tome moramo raditi u Herceg Novom i Hjustonu. Do Olimpijskih igara ima još dosta vremena, tako da imamo prostora da nadogradimo igru. Znamo da nas čeka zahtjevan turnir, da će svi  biti na maksimalnom nivou, mnogi su se pojačali, neki su vratili igrače, tako da i mi moramo biti na pravom nivou – kazao je Gojković.

Nakon priprema u Hjustonu, Gojković će izabrati 13 igrača koji će braniti boje Crne Gore u Brazilu na Olimpijskim igrama.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code