Gojković odabrao igrače za meč protv Srbije

Gojković odabrao igrače za meč protv Srbije

1254
0
Podijeli

vlado gojkovic rj 280116Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, odabrao je 13 igrača za duel sa Srbijom u okviru posljednjeg, šestog, kola Grupe B Preliminarnog dijela Svjetske lige.

Na spisku selektora Gojkovića našli su se: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Filip Klikovac, Dragan Drašković i Miloš Šćepanović.
– Ovo su igrači na koje možemo da računamo u ovom momentu, s obzirom na obaveze u klubovima. Neki naši reprezentativci igraju u zemljama koje se nijesu plasirale u Rio, na Olimpijske igre, i promijenjeni su termini nacionalnih šampionata. Stavili su da se neke utakmice igraju kada i naša utakmica sa Srbijom, tako da ne možemo da računamo na Jokića, Radovića, Mlađana Janovića. Ali, to je to što imamo, nemamo preveliki izbor igrača. Meč je izuzetno težak, protiv najjačeg mogućeg protivnika. Uvijek nosi neki poseban naboj. Biće to jedan pravi test za nas, a i napravićemo sliku onoga šta treba da radimo u narednom periodu – kazao je selektor Gojković.

Picerija i restoran

Ekipa reprezentacije Srbije, koja je već obezbijedila plasman na završni turnir, takođe je pretrpjela određene izmjene u sastavu. Selektor Dejan Savić za ovaj duel ne računa na Živka Gocića, Gojka Pijetlovića, Slobodana Nikića, Milana Aleksića, Stefana Mitrovića i Branislava Mitrovića.

U sastav ekipe Savić je uvrstio vaterpoliste: Dimitrija Rističevića, Lazara Dobožanova, Duška Pijetlovića, Nebojšu Toholja, Filipa Filipovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Strahinju Rašovića, Miloša Ćuka, Andriju Prlainovića, Gavrila Subotića, Nikolu Jakšića, Sava Ranđelovića i Radomira Drašovića.

Duel se igra u Banja Luci, u utorak, u 19h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code