GOJKOVIĆ PRIMIO ŠAMPIONA, SRPSKOG FUDBALSKOG REPREZENTATIVCA, NOVLJANINA, STANIŠU MANDIĆA

GOJKOVIĆ PRIMIO ŠAMPIONA, SRPSKOG FUDBALSKOG REPREZENTATIVCA, NOVLJANINA, STANIŠU MANDIĆA

244
0
Podijeli

Predsjednik Opštine Nikola Gojković sa saradnicima ugostio je mladog fudbalera iz Herceg Novog, Stanišu Mandića, koji je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu na Novom Zelandu osvojio prvo mjesto sa omladinskom selekcijom Srbije.

Kao nagradu za postignuti uspjeh, uručio je Mandiću sliku sa motivima Herceg Novog.
Gojković je kazao da je Mandić ostvario uspjeh i donio radosne vijesti, uz nadu da će ovaj mladi fudbaler nastaviti karijeru jednako uspješno.
“Grad će to cijeniti i bilo kakvo stavljanje sem sportskih konotacija svemu ovome, ne doprinosi nikome. Grad je i Opština uvijek podržavala sportiste i pronalazila načina da pomogne naše sportiste. Pred tobom je tek sada pravi rad i nemoj da staneš” – poručio je Gojković.
On je kazao da je poiznato da je Mandić otišao iz Herceg Novog, jer mu je to situacija nametala:
„Drago mi je i zbog tvog oca i brata što si postigao sve što jesi”, kazao je Gojković.
Mandić se zahvalio na dočeku i sa prisutnima podijelio utiske sa Svjetskog prvenstva:
“Imali smo jak mentalitet i na kraju smo uspjeli da osvojimo to zlato za koje smo se spremali tri godine. Krenuli smo sa tim ciljem koji je uvijek stajao na vrhu liste prioriteta našeg selektora. Uspjeli smo to da ostvarimo i vratimo se sa zlatom”, istakao je Mandić.
Svjetski juniorski fudbalski šampion još ne zna gdje će nastaviti karijeru i da li će ostati u “Čukaričkom”, ali će o svemu vjerovatno ozbiljnije biti riječ kada završi odmor u Herceg Novom.{jcomments off}

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code