Gorio „Seat“ u Njegoševoj ulici

Gorio „Seat“ u Njegoševoj ulici

3598
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

auto pozar 4U glavnoj, Njegoševoj ulici, preko puta kuće Iva Andrića, jutros nešto poslije 11 h izgorjelo je auto, marke Seat.
Kako nam je potvrdio rukovodilac Službe zaštite i spašavanja, Aleksandar Škobalj, poziv za požar dobili su oko 11 i 15. Izašli su sa jednim vozilom i tri vatrogasca, a požar je lokalizovan za 5 minuta.
Nakon toga su kako dodaje, pozvali Komunalnu policiju i pripadnike Centra bezbjednosti Herceg Novi, koji su ostali da utvrde uzrok požara.

Škobalj je naveo i da povrijeđenih nije bilo.

Picerija i restoran

Kako Radio Jadran saznaje, došlo je do samozapaljenja auta tokom vožnje. Vozilom marke Seat tip Ibiza, registarskih oznaka HN AG 646, upravljala je Nadija Katuruć.

Ona je primjetila tokom vožnje dim ispod haube auta. Zaustavilla je vozilo, izašla i u tom trenutku je došlo do požara. Vatrogasci su brzo reagovali, ali šteta je prilična.

Inače, proteklih dana novski vatrogasci učinili su još jedno dobro djelo, pa su se tako priključili akciji prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Stevana Obradovića. Na račun za njegovo liječenje, uplatili su danas 235 eura.

2 Komentari

  1. Da je kod tebe bio požar vidio bi te da li bi ti tada bilo BRZO VOZE???
    Prošli su sa sirenom i rotacijom pa se i očekuje da brzo prolete….
    0    0

Ostavite komentar

*

code