Gosti Trebinjaca opet mažoretke i Gradska muzika Herceg Novi

Gosti Trebinjaca opet mažoretke i Gradska muzika Herceg Novi

1960
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

mazoretke i muzika trebinjeDefile mažoretki i Gradske muzika Herceg Novi u Trebinju oduševili su stanovnike tog susjednig grada .
Nastup Novljana je počeo pored hotela “Leotar”, nastavio ulicama Trebinja, a najveću pažnju privukao je na glavnom gradskom trgu.
Mažoretke i Gradska muzika nastupili su sinoć i na trebinjskom Sajmu vina, koji je okupio veliki broj vinara i posjetilaca iz Bosne i Hercegovine, u prisustvu najviših zvaničnika BiH, Republike Srpske i Trebinja. Ovom događaju prisustvovala je Turistička organizacija Herceg Novi i njena vd direktorica, Bojana Blagojević.
– Gostovanje mažoretki i Gradske muzike Herceg Novi rezultat je dobre saradnje lokalnih uprava našeg grada i Trebinja, imajući u vidu da je taj region značajan za turističku privredu Herceg Novog -navode iz pr službe Opštine.

1 komentar

  1. Lijepo je Trebinje. Dobri su Trebinjci. Ali ne mogu da povežem kakve efekte turizam Herceg-Novog ima od toga. Naredna manifestacija obavezno u Šavniku, može već početkom marta da bude na vrijeme.
    0    0

Ostavite komentar

*

code