Gostuju Kanađani s predstavom “Caffe Daughter”, u Dvorani Park

Gostuju Kanađani s predstavom “Caffe Daughter”, u Dvorani Park

1
Podijeli

Predstava “Caffe Daughter”(Kafe Ćerka), u režiji Lize Rejvensberger, Zapadne pozorišne radionice iz Edmontona (Kanada), najavljena je za sjutra u 21 čas, u Dvorani Park.

Zasnovana na istinitoj priči senatorke Lilijan Eve Kvon Dajk, “Kafe Ćerka” je snažna, duhovita i dirljiva životna priča jedne žene koja želi da povrati svoje porijeklo.

Picerija i restoran

Ivet Vong je djevojka mješovitog porijekla koja odrasta u Saskačevanu pedesith godina 20. vijeka. Njen otac je Kinez, vlasnik kafića, a majka Kri Indijanka. Kada Ivet napuni deset godina, majka traži od nje da joj nešto obeća – da nikada nikome ne kaže da je porijeklom Indijanka. Ivet čuva ovu tajnu uporedo sa jednim snom, sve do trenutka kada više ne može da krije svoje porijeklo od same sebe.

Kako obaviještavaju iz Herceg festa, dolazak ove predstave u Herceg Novi podržala je Ambasada Kanade, Domorodačka dramska umjetnost Alberte, Umjetnički savjet Kanade i Umjetnička fondacija Alberte.

Press konferencija najavljena je u maloj sali Dvorane Park u 19:30 časova. Govoriće producent predstave – Barbara Tolevska, predstavnica Ambasade Kanade – Olgica Marinković i v.d. direktorka JUK Herceg fest – Gordana Krcunović.
Ulaz na predstavu, u 21 h je besplatan.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code