Građanski biro od ponedjeljka na “zimskom režimu”

Građanski biro od ponedjeljka na “zimskom režimu”

1688
2
Podijeli

images_slike_razno_gradjanski_biroGrađanski biro u zgradi Opštine od ponedjeljka, 19. septembra biće otvoren od 7:30 do 16 časova, obavještavaju iz Služba za zajedničke poslove i informacione sisteme Opštine Herceg  Novi.

Kako je objasnio načelnik, Siniša Ćurčija, od polovine maja Biro je radio do 19 sati, zbog povećanog obima posla. U dijelu godine koji slijedi manji je broj građana koji se na ovaj način obraćaju lokalnoj upravi, zbog čega je procijenjeno da se  može vratiti “zimski režim rada”, a da kvalitet usluge ostane na istom nivou.

Picerija i restoran

Građanski biro Opštine Herceg Novi je servis koji omogućava građanima da na jednom mjestu dobiju prave informacije o načinima za ostvarivanje prava i radu lokalne uprave, upute zahtjeve, daju svoje primjedbe ili sugestije.

2 Komentari

  1. Mogu kako ih je volja,jer se pitaju za sve oni koji niđe red ne čekaju i koji radno vrijeme nemaju,pa i MZ rade samo kad su na poslu oni koje bi da izbjegnu.Stvarno zaposleni ne mogu ništa da obave od svojih građanskih potreba,jer uprave ne znaju što je to pravi i privatni rad.Glave i u glave treba promjeniti da bi se služilo građanima.
    0    0
  2. Da li i opsina prelazi na zimski rezim rada? Pa sad da rade od 9:00 do 9:05? Naj gora orgnizacija radnog vremena na svetu. Trebalo mi je 5 dana da bi usla na 5 min u opstinu. Jedan dan guzva na putu, drugi dan nema parkinga, 3 dan idiot od obezbedenja misli da ako sam u mini suknji da sam dosla gola…… Naravno sluzbenice mogu da se setaju u mini suknjama…. Sreca njegova da drzava cije imam drzavljastvo nema svoj konzulat u Novom inace bi mu zbog uvreda koje je rekao, napravila dipomatski skandal. Tako nesto nisam videla nigde na svetu a obisla sam celu EU i jos po neki kontinent.
    0    0

Ostavite komentar

*

code