Građanski savez: Krivična prijava Turističkoj organizaciji zbog isplate 59 hiljada eura

Građanski savez: Krivična prijava Turističkoj organizaciji zbog isplate 59 hiljada eura

2275
10
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_gradjanski_savez_logoKlub odbornika Građanski savez podnio je danas Osnovnom državnom tužiocu u Herceg Novom krivičnu prijavu protiv nepoznatog izvršioca. Zahtjevaju da se utvrdi eventualna krivična odgovornost za štetu nastalu kod Turističke organizacije Herceg Novi.
Kako se navodi se u saopštenju tog odborničkog kluba, krivičnu prijavu podnose zbog isplate 59.000 eura za organizovanje događaja izvođenja slobodnih udaraca svjetski poznatih bivših fudbalera, iako do realizovanja ovog događaja nije došlo.

– Više informacija imaćete u ponedeljak -poručuju iz Građanskog saveza.

Picerija i restoran

10 Komentari

 1. Ne znam zasto su i pomislili da ce to proci neprimjeceno. Zasto nisu obavjestili javnost da se nece odrzat manifestacija no zataskavaju?
  U sustini iz bliskih krugova izbora kazu da je navedena suma bila “vracanje” usluge Bobanu Petrovicu koji je direktor fri kik mastera doo cija firma je osnovana u februaru i registrovana u herceg novom
  0  0
 2. Protiv ,.nepoznatog lica,,???Poznata su ta lica,samo treba utvrditi koje je od njih potpisalo!Jedno je lice odgovorno !Mozda je Maradona ili Ronaldo?
  0  0
 3. To su ovi iz TO pozajmili pare Izboru na godinu bez kamate. Ima li u HN policije i Tužilaštva, pa o ovoj mahinaciji se piše i priča javno od ljeta!
  0  0

Ostavite komentar

*

code