Građanski savez: Odluka Upravnog suda uliva povjerenje u državu i vladavinu prava

Građanski savez: Odluka Upravnog suda uliva povjerenje u državu i vladavinu prava

1491
7
Podijeli

images_slike_logo_gradjanski_savez_logoIz kancelarije Građanskog saveza potvrdili su da je usvojena tužba odborničkog kluba Građanski savez, kojom se poništava odluka o izboru predsjednice opštine. Samim tim je ocjenjeno da je njen izbor bio nezakonit, navode u saopštenju:
– Ova odluka uliva povjerenje u pravosudne organe, ukazuje da je Crna Gora na dobrom putu ka Evropskoj Uniji i vladavini prava, a naročito u pogledu jačanja pravosuđa i obezbjeđenja zaštite ljudskih prava. Odbornički klub Građanski savez ovo ne doživljava ni na kakav način kao trijumf. Naprotiv, ovu odluku prihvata sa žaljenjem što je uopšte došlo do ovakve situacije u našoj opštini. Jer, ono što posebno nije dobro jeste to što je još u toku rasprave na opštinskoj Skupštini skrenuta pažnja na probleme koji se mogu pojaviti donošenjm odluke koja je sada poništena. Sada se postavlja pitanje – šta će biti sa Odlukama i imenovanjima koje je donosila predsjednica opštine, koja je nezakonito izabrana – zaključuju iz Građanskog saveza.

7 Komentari

  1. SATURN: DPS. Jer sa Marovicem su pregovarali i poslije sklopljene koalicije izjavili da je to super covjek,i da bi opet tako odlucili.Ovakve izjave se ne zaboravljaju iako bi to Niksa mozda zelio.
    0    0
  2. I …ko ce sad da potpisuje???Dzabe se dogovaraju,nece im valjda se to dozvoliti…3 predsjednika iz Izbora za godinu dana..to je sprdnja !!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code