Građanski savez: Ostavka Gojkovića moralni čin, slijede novi pravni koraci

Građanski savez: Ostavka Gojkovića moralni čin, slijede novi pravni koraci

1304
3
Podijeli

images_slike_logo_gradjanski_savez_logoNa dan šale odbornici Građanskog saveza nijesu prisustvovali skupštinskom zasjedanju, jer, kao što su i ranije najavili, dok se ne uklone svi konflikti interesa, koji postoje u ovom sazivu Skupštine, neće dolaziti na sjednice, saopštili su iz tog  odborničkog kluba.

Javnost je juče obavještena da je Nikola Nikša Gojković podnio ostavku na mjesto predsjednika opštine, što je presjednik Skupštine opštine odbio uz obrazloženje da po članu 118. Stav 3 Poslovnika ostavka ne može biti podnjeta ukoliko je pokrenut postupak za njegovo razrešenje, podsjećaju iz Građanskog saveza i dodaju:

Picerija i restoran

– Sama ostavka je bila moralni čin kojim je Gojković još jednom sebe želio distancirati od vladajuće koalicije. Ali, zbog javnosti, treba naglasiti da ostavka nije prihvaćena, a u novom razrješenju će stajati razlozi koji su potpuna neistina i za to postoje pisani dokazi.

Vladajuća koalicija, koju čine DPS i Izbor,  je pokazala da je spremna na sve, samo da sačuva  vlast. Na današnjem skupštinskom zasjedanju, dio opozicije je pokazao da posjeduje znanje i hrabrost, da iznese istinu i notorne činjenice pred javnost, a većina njih  je nedolaskom takođe pokazala negodovanje i prezir prema nasilju većine i nezakonitosti, kako radi ovaj saziv – navode iz Građanskog saveza, pripisujući sebi zaslugu što je “skinuo maske i pokazao pravo lice  koalicije, dokazao neznanje koje vlada, tiraniju većine”.

Na djelu je ucjenjivanje i politička korupcija najgore vrste, dokazao je sve to  pravnim putem Građanski savez i kako tvrde, ponovo će.

– Za ozbiljne stvari i ozbiljnu akciju – slijede ozbiljni koraci, pravni i svi drugi legitimni. Poslije ovog dana, dana šale – zaključuju iz Odborničkg  kluba Građanski savez.

3 Komentari

  1. Nisu naivni ovi iz GS. Kada Upravni sud CG jos jednom ponisti izbor A.Natase za kobojagi Predsednicu, prodjose dvije godine koliko ta funkcija pripada Izboru.
    0    0

Ostavite komentar

*

code