Građanski savez: Posjeta Nataše Aćimović Sloveniji štetna za diplomatiju

Građanski savez: Posjeta Nataše Aćimović Sloveniji štetna za diplomatiju

2158
17
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_gradjanski_savez_logoIz Kluba odbornika Građanski savez smatraju da nakon jučerašnje presude Upravnog suda u njihovu korist, kojom se poništava Odluka Skupštine o izboru predsjednice opštine Nataše Aćimović, ona treba da prestane da u toj ulozi predstvlja Opštinu u Sloveniji.
– Prema našim saznanjima, gospođica Nataša Aćimović se nalazi u zvaničnoj posjeti u ime Opštine Herceg Novi u nekoliko gradova u Sloveniji. Stav Građanskog saveza je da posjete odmah treba prekinuti s obzirom da je njen izbor za predsjednicu opštine Herceg Novi poništio nadležni Sud. Ujedno izražavamo protest što prekid posjete i do sada nije izvršen – saopštavaju iz Građanskog saveza.
Oni smatraju da Aćimović nema legitimitet da u zvaničnim odnosima predstavlja Opštinu Herceg Novi i da u ovom slučaju to može da izazove štetne posljedice, ne samo za Opštinu Herceg Novi, već i za njene domaćine, a kao krajnja negativna poslijedica može dovesti i do diplomatskog nesporazuma između dvije države – upozoravaju iz Građanskog saveza.

17 Komentari

 1. Mozda su je namjerno i poslali na put, da ne bude tu kad se ovo desi!!Jer ,tesko bi joj bilo dati odgovor i komentar. Vjerovatno ,kad je pristajala na ponudu DRK da bude gradonacelnica,nije razmisljala o zakonitosti svoga izbora, vec o plati,casti,i pocasti…Ko bi se ovome nadao!!!Sto kazu Monti Pajtonovci: ,,Niko ne ocekuje spansku inkviziciju,,
  1  0
 2. Sve ovo sto se desava u opstini, narusava ugled svih gradjana i grada.Da nas po Crnoj Gori i sire prepoznaju po ovim dogadjajima,kao Budva sto je sinonim za kradju i ugradjivanja, mi po ,,Izborima,, i reizborima, svadjanju.Cime smo ovo zasluzili?U pamet se,Novljani.Okrenimo novi list, kada budemo ispred one kutije na izborima.A do tada, razmisljajmo kako cemo doprinijeti gradu.
  0  0
 3. Mi u gradu nemamo nikoga ko je odgovarajući i pristaje da bude predsjednik u ovim okolnostima.Mladi su željni slikavanja i šetnje,provoda i plate,stariji bi većih para,jer u mladosti nijesu znali da zarade;svi bi da doma sve pozlate,da unuke obezbijede golubarnicima po Beogradu,a o narodu i gradu,baš niko ne razmišlja,jer bi to narod primjetio.NAROD sve zna,zato vam ni jedna partija neće opstati,osim jedne,najgore,a najbolje.
  1  0
 4. Svaka cast Rudi Mersak. Od Vas treba uciti. Poslali ste pravu poruku ne samo Izborasima, bivsim i sadasnjim, vec svakom gradjaninu Novog, Crne Gore, Balkana, Rusije , Amerike…Bangladesa….Radite ljudi ZA a ne PROTIV sebe, porodice, mikro i makro sredine!
  1  0
 5. Ja nisam digao nikakve halabuke: u Sloveniji niti u Crnoj Gori. Za 28 dana koliko sam sa Izborom sarađivao u vreme izborne kampanje u NOVEMBRU I DECEMBRU 2014, pokusavao sam dati svoj doprinos krajnem izbornom rezultatu. Posle istorijskog uspeha NVO Izbor, ostao sam sa svim “izborasima” u prijateljskim odnosima (barem tako sam mislio do danasnjeg pritlehnog komentara o meni). Veoma mi je zao za ovakav fijasko ( ukljucujuci Niksino razresenje i sva Vasa medzusobna kasnija prepucavanja) o koji uspevam citati putem portala, medija i cuti od vise Vas pojedinca. Moj zivotni moto nikada nije bio: BITI ISKLJUCIVO PROTIV, VODITI SE MRZNJOM, PRAVITI STETO DRUGIMA, OGOVARATI, SAKRIVATI SE I PRETITI ZA ANONIMNIMI IMENI, SIFRAMI,… UVJEK DO SADA PA I U BUDUCE CU RADI ZA USPEH, DOBRO,… I SVAKOME RECI UVEKVU OBRAZ STA MISLIM. TO SAM 3-4 PUTA URADIO U SUSRETU SA DUSKOM RADOVICEM- KRUSOM, NIKSOM, TAMAROM, NATASOM, IVANOM, SPIROM, JOVICOM,.. ZATO MI MOLIM ANONIMNO NE PRIPISUJTE SVOJIH LOSIH, ZLIH,…NAVIK, FRUSTRACIJ,… I JOS SAMO TO: JA SAM VEC 17 DANA U INOSTRANSTVU I NE U SLOVENIJI!!! rudi.mersak@gmail.com
  1  0
 6. Ovakvu sramotu i ponizenja koje je dozivio Herceg-Novi i Novljani u poslednjih 15 mjeseci je bez slicnog primjera u regionu i sire.Sjetimo se slijeda dogadaja od pocetka predizborne kampanje od jeseni 14-te,pa do ovog poslednjeg dogadaja.
  0  0
 7. Ja mislim da je vama zao sto dr Tamara Vujovic nije otisla za Sloveniju, ipak je ona zapocela prve bliske bilaterane odnose sa slovencima, jos od izborne kampanje…
  0  0
 8. Cast Niksi I Blagu.Ko ste vi ostali?Totalni anonimusi koji se sad nesto bukaju.Kruso je od vas napravio neka imena da makar budete poznati u komsiluku.Na izbore bi prosli taman kao Stamatovic ,prije par godina.Zato se drzite maškara i izigravanja dvorskih luda.
  0  0
 9. Ja mislim da ova posjeta moze ozbiljno ugroziti ulazak Crne Gore u NATO, a postoji rizik da napravi i ozbiljne poremecaje na globalnom geopolitickom nivou!!! ajde Niksa oladi malo, nijesi ni prvi ni posljednji smjenjen, nije ti valjda toliko oslacala vlast. Sjasite sa ovoga naroda vise…
  0  0
 10. Hahaha,smjesno saopstenje,pa moze je neko delegirati da zastupa Opstinu, iako ne radi u Opstini npr.Radman.To bi vrsni doktor prava iz Nikšine grupacije trebao znati.
  0  0
 11. Uporan ovaj Niksa sad ce vjerovatno poc na dogovor sa DPSom u podgoricu. Ajde moj dobri idi polako u penziju pusti mladi da nesto zarade valjda si ti zaradio dosta.
  1  0

Ostavite komentar

*

code