Gradska muzika i mažoretke Herceg Novi defiluju za dame

Gradska muzika i mažoretke Herceg Novi defiluju za dame

3310
0
Podijeli

Defile pod nazivom “Poklon damama”, u znak obilježavanja 8. marta – Dana žena, izvešće sjutra Gradska muzika Herceg Novi i mažoretke. Biće to prvi od 4 poklon koncerta ove godine najavila je kapelnica Gradske muzike, Valentina Kulinović.

– Sljedeći koji poklanjamo je 13. jula, pa imamo 28. oktobar  i onaj 30. decembra. Trasa kojom ćemo ići je naša standardna i nećemo zaustavljati saobraćaj. Defilovaćemo do bifea Beograd, odnosno do Gradske kafane i nazad. Defile u trajanju od 40-ak minuta, to je ono što obično praktikujemo – najavila je Kulinović.

Picerija i restoran

Defile će starotovati u 11 časova na Trgu Nikole Đurkovića. Nakon toga Gradska muzika i mažoretke prirediće interni koktel u svojim prostorijama, samo za članove ansambla među kojima je većina žena.

Valentina Kulinović je prenijela i pozitivne utiske nakon posjete  Beogradu i Međunarodnom sajmu turizma. Defile u Beogradu prvi put održan je od Kalemegdana do palate Albanija i nazad, u trajanju dužem od jednog sata. To je najduži defile Gradske muzike Herceg Novi i mažoretki u glavnom gradu Srbije.

Nastup na sajmu turizma obuhvatio je defile kroz sve hale sajma, na oduševljenje svih prisutnih posjetilaca, predstavljajući Herceg Novi i Crnu Goru na najbolji mogući način, kazala je Kulinović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code