GRADU KOTORU JOŠ JEDNO PRIZNANJE: “BEST IN TRAVEL 2016”

GRADU KOTORU JOŠ JEDNO PRIZNANJE: “BEST IN TRAVEL 2016”

223
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

“Best in Travel 2016” nagrada je za grad Kotor koju je sinoć u Londonu primio državni sekretar za turizam, Predrag Jelušić, saopšteno je iz NTO.

Vodeći svjetski turistički vodič, Lonely Planet, uvrstio je Kotor na prvo mjesto liste deset najboljih gradova koje tokom 2016. godine treba neizostavno posjetiti.

Picerija i restoran

Kako se navodi u saopštenju Nacionalne turističke organizacije, iza Kotora na spisku Best in Travel 2016 gradova se nalaze Quito u Ekvadoru, Dablin u Irskoj, George Town u Maleziji, Roterdam u Holandiji, Mumbaj i Indiji, Fremantle u Australiji, Mančester u Velikoj Britaniji, Nashville u SAD i Rim u Italiji.

Lonely Planet je osim gradova na listi nominovao i deset najboljih destinacija među kojima su: Bocvana, Japan, SAD, Palau, Letoniju,Australiju, Poljsku, Urugvaj, Gernland i Fidži. Nominovane su i najbolje svjetske regije: Transilvanija u Rumuniji, Zapadni Island, Valle di Vanales na Kubi, Friuli vinarski region u Italiji, Waiheke Ostrva na Novom Zelandu, Auvergne u Francuskoj, Havaji u SAD-u, Bavarska u Njemačkoj, Kosta Verde u Brazilu i Sveta Helena – Britanske teritorije.

Lonely Planet godišnje izda preko 500 publikacija na osam svjetskih jezika. Ova medijska grupa obuhvata tematske publikacije o putovanjima, TV programe o svjetskim destinacijama, izuzetno posjećen vebsajt http://www.lonelyplanet.com/, mobilne aplikacije, kao i mjesečni magazin Lonely Planet Traveller koji izlazi na pet jezika. Izuzetno jaka distributivna mreža ove izdavačke kuće imaće uticaja na dalju promociju Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code