Green Culture Forum u Dvorani Park: Govore Rambo, Smith, Princ Nikola

Green Culture Forum u Dvorani Park: Govore Rambo, Smith, Princ Nikola

2
Podijeli

Izlaganjima Antonija Pušića – Ramba Amadeusa, kao i Robina Gellately Smith-a, ujutru će u Dvorani Park, u 10 h početi manifestacija “Green Culture Forum”, koju organizuje NVO Krug u saradnji sa crnogorskim i evropskim organizacijama.

Pušić će govoriti o upotrebi solarnih panela kod plovila i mjerama kojima bi se unaprijedio život, turizam i okolina, a Smith o iskustvu i upotrebi efikasnih “pametnih” sistema na 43 projekta rekonstrukcije i restauracije starih kamenih kuća, na kojima je u posljednjih 17 godina radio u Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Počasni gost predavanja biće Princ Nikola Petrović, koji već duži period podržava aktivnosti Green Culture Foruma i jedan je od učesnika na ovogodišnjim predavanjima sjutra u Tivtu.

Green Culture Forum odvija se posljednih 4 godine, a ovo je šesti događaj u organizaciji NVO Krug i ostalih saradnika. Događaj se, nakon predavanja u Herceg Novom, dalje nastavlja u još 7 crnogorskih gradova i traje od 7. do 11. juna. Cilj mu je postavljanje kreativnih industrija u centar održivog razvoja, kao većih katalizatora u društvu i spona između održivog biznisa, nauke i filozofije održivog življenja.

Green Culture Forum okupiće veći broj učesnika iz zemlje i inostranstva, koji doprinose boljem i zdravijem životnom okruženju i orijentaciji društva ka održivim zelenim rješenjima.

Jedan od partnera u organizaciji foruma je NVO Sinergija iz Herceg Novog.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code